![]() |
Kitap Sayfalarından Sızanlar/Medineweb Herkes bilir gitmesini.Bir zaman öğrenirsin gideni sırtından öpmesini.. Yılmaz Odabaşı |
Cevap: =Kitap Sözleri = Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun; Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim ... Ne başta dert ne gönülde hasret olsun; Kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun; Kış günü herkesin evi barkı olsun. Memleket isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun; Olursa bir şikayet ölümden olsun. Cahit Sıtkı Tarancı |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne senden rüku artık, ne de benden kıyam... Bundan sonra.. Selamun aleyküm, Aleyküm selam. Necip Fazıl KISAKÜREK |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vatan Sevmek Ne Erkek İşi, Ne Kadın İşi, Sadece Yürek İşi.. |
Cevap: =Kitap Sözleri = Alıntı:
kafiye olsun diye anlam yönünden zorlama bir tevil olmuş. :) |
Cevap: =Kitap Sözleri = Alıntı:
|
Cevap: =Kitap Sözleri = Bazen her şeyi unutup, sadece sarılmak istersin; ama bir şey seni hep durdurur. Adı ne mi? Gurur. Can Yücel |
Cevap: =Kitap Sözleri = Kendine gel be! Altı üstü bi insansın hepsi bu. Vazgeçilmez sanma kendini, toprağın altı; kendini vazgeçilmez sananlarla dolu. » Nicanor Parra |
Cevap: =Kitap Sözleri = Ben Türkiye'yi yerin üstündeki 35 milyon ölünün değil, Yerin altındaki 35 milyon dirinin koruduğuna inanırım... Necip Fazıl Kısakürek |
Cevap: =Kitap Sözleri = ''Aslını gizleyemez insan, giydiği kaftanlarla. Bilmez ama kendini kandırır, söylediği yalanlarla!..'' {Mehmet Akif ERSOY} |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Soğuk Betonlar Yıkıldı, Ve Yerine Kardeşlik İnşa Edildi... Kadim Dolunay |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sözler tükendi, dilimde..."Elem neşrah leke sadrak.." Ve "Affet beni Rabbim"diyorum susarak ve sadece ağlayarak.... |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatta en zor şey, gayesiz insanlarla birlikte yaşamak mecburiyetinde kalmaktır. » CENAP ŞAHABETTİN |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanlar işine gelince değil de vicdanına değince iyilik yapsalardı; bugün çıkar ilişkileri değil, gerçek sevdalar yaşanırdı! |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne gittiğim için kaybettim, nede kaybettiğim için gittim. arkama dönüp baktığımda kaybedecek hiçbir şey bulamadığım için,sadece |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] YaptığIm yanlışlar icin hiç pisman degilim,tek pismanlığım ; yanlış insanlar icin yaptığım dogrular !!!... |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kim haklı ,kim haksız savaşı değildi bu.. Beraber olma savaşını kaybettik biz.. |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seveceksen eğer, Terk edilmeyide göze al derim ben. Çünkü seni bilmem ama ben; Dün 'canım' dediğime yarın 'düşmanım' demem. Nazım Hikmet |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mutlu insanlar; Herşeyin en iyisine sahip olanlar değil, Sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir . Bukowski |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aslında her insan bir romandır ve biraz kahramandır. Gün gelir anlar ki, harcadığı tek şey hayalleri değil, zamandır... -C. Aytmatov- |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Unutma, Senin küle çevirdiğin kalbe, Bir başkası üfleyip yeniden hayat verir aslında. SUNAY AKIN |
Cevap: =Kitap Sözleri = "Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir!" [Nazım Hikmet] |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güler yüzle söylenen bir yalanı; bir anda yuttuğumuz halde, acı gerçeği ancak damla damla yutarız. Diderot |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] En çok da 3 şey yorar insanı; Affetmek,, İçi yanarken susmak ,,ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak. C.Palahniuk |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanımda Yürümeyi Beceremeyen İnsan ; Ardımdan Dört nala Gelse Ne Yazar... !!! alıntı |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] DEDİKODU yaparak, başkalarının hayatını ütülemeye ÇALIŞANLAR... Siz önce, BURUŞUK RUHUNUZU ütüleyin. alıntı |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayat öyle bir noktaya getirir ki insanı; Eskiden hiç bitmesin dediğin günlere, Keşke hiç yaşamasaydım dersin. M. Longston |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gerçekle hayalin bariz farkı; uzağa atarsın yakına düşer; Öyle anlar, öyle simalar vardır ki unutmak istersin aklına düşer.... |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm.." [Marquez], |
Cevap: =Kitap Sözleri = "para herşeyı yapar diyenler,para için herşeyı yapanlardır." byrmnz mubarek olsun. |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hoş geldin ey son tesellim; (G)öz yaşımı yanağında tut, (t)aç yapr(a)klarına taşı ağlayışımı. Şehvetin kirinden sıyır, tenin tozundan ayıkla kalbimi.** Ahmet Ünal... |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sadefinde inci neyse, dudağında "Dua" odur. İncinin ışıktan uz/aklığın beşiğinde b/elenmesi gibi, Dua da, Rabbin"den uz/ak (k)alışının gurbetinde bestelenir.** Ahmet Ünal... |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güneşin doğuşuna hiç şahit olmayanlar. Batışını romantizm sanarlar!.." Nietzsche |
Cevap: =Kitap Sözleri = Giden dönmeyecekse; kalanların değerini bileceksin. Ölenle ölünmüyorsa eğer; Kalanlarla yaşamaya devam edecesin. DOSTOYEVSKY |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayat bu;Zaman gelir her şey bir anda SON bulur.Hayat bu;Son dediğin an ... Her şey yeniden CAN bulur..!Belli mi olur ... |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aslında kırmak istemiyorum kimseleri; ama hayat bu, bazen kırmak gerekiyor gereksizleri... Ece ayhan |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen başını alıp gidebilecek kadar cesur; Bazen de kalıp herşeye gözyumacak kadar yürekli olmalı insan.. |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Sevmek yürek ister" değil, "Her yürek sevmek ister". Sadece sevdiğine sonuna kadar sahip çıkabilmek, cesaret ister. [S. Akın] |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan kendini hiçbir yerde, karıncalar gibi kaynaşan kalabalığı yarıp geçtiği zamanki kadar yalnız hissedemez... Goethe |
Cevap: =Kitap Sözleri = [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Hani insan bazen ne ileri, ne geri tek bir adım atamaz ya.. Birini yanında tutmayı bilmez ama onun yokluğunu da istemez. Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için mücadele etmez. 'Bağlanmaya cesaret edemez ama ondan tamamen kopmayı da beceremez'. Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir. Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya, O zaman dökülür dudaklardan, itiraf edercesine; “Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim..." Can Dündar |
SAAT: 07:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.