![]() |
Cevap: En son okuduğunuz kitap hasan basrinin kader risalesi ve şerhi/m.islamoğlu |
Cevap: En son okuduğunuz kitap [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: En son okuduğunuz kitap Alıntı:
Alıp okumayı çok düşündüm ama her elime aldığımda geri bıraktım. Güzel mi kitap? Senin yorumlarını alayım. :):) |
tam bi aile faciası :)) ilk kardeşim okumuştu nasıl dedim anlattı biraz iskender hapse düşüyor dedi niye dedim annesini öldürüyor ama aslında annesi değil dedi :) niye öldürüyor dedim babasından başka adamla ilişkisi olsuğunu öğreniyor ondan dedi babasıda annesini başka kadınla aldatıyo dedi :)) dedim iskender katil olmasında benmi olayım Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000 aslında özet olarak böyle sevgisiz parçalanmış bir aile gibi görünüyor başta ama söz konusu elif şafak olunca hiçbi kitabına güzel değildi diyemem :):) okuyun ama bence tabi vaktiniz varsa derslerden :) |
Şu anda elimdeki kitapların listesi biraz kabarık, onları bitirince bu kitabı da okuyacağım inşaAllah :) |
maşallah :):) sizde okuyunca yazın ama olurmu tavsiye ettiğiniz kitapları bizlerde faydalanmış olalım :):) |
Cevap: En son okuduğunuz kitap hala da okuduğum kitap Elif Şafak iz süper bir kitap mutlaka okuyun... |
|
|
|
SAAT: 16:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.