![]() |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Öze Dönüş kitabı ALİ ŞERİATİ'ye aittir Benim yukarda sorduğum soru havada kalmış,yeniden soruyum: Meşhur "MÜFREDAT" isimli eser kimindir? (Türkçeye 2 cilt olarak tercüme edildi) |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Ragıp el-İsfehaniye aittir.. İslam Devrimi adlı kitap kime aittir..? |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) İslam Devrimi kitabı :Murteza MUTAHHARİ'ye aittir --------------------- "İmam En Büyük Önder " Kitabı kime aittir? |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Ensari Kirmani'ye aittir... Son payda (yeni çıkan bir kitap) kime aittir |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Alıntı:
Kolay bir soru "Savaş Kesmeyen Sözler" kitabı kime aittir? |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) "Savaş Kesmeyen Sözler" Kitap MUSTAFA İSLAMOĞLU'na aittir. ---------------------------------------------------- "İslam'da Sosyal Adalet" kimin eseridir? |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Seyyid Kutuba aittir.. Zadu'l Mead kime ait bir eserdir? |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Prf. Dr. Syn.Şehid SEYYİD KUTUP... Ayrıca aynı isimle Nihat hatiboğlu'nun bir kitabı da varmış ( ben okumadım ama..) [HR] İSLAMA GÖRE İNSAN PSİKOLOJİSİ kimin eseridir ? |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Alıntı:
[HR] iSLAMA GÖRE İNSAN PSİKOLOJİSİ kimin eseridir ? |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Oda Seyyid Kutuba aittir.. [HR] İslamın Yenilikçileri 1-2-3 kime aittir:) |
SAAT: 18:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.