![]() |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) Alıntı:
Kitaptan birkaç paragraf... ( Google amca haber verdi:) ) Siz herşeyden önce Allah 'ın hangi gaye için peygamberlerini bu dünyaya gönderdiğinibiliyor musunuz? Dünyada hangi şey eksikti ki Allah peygamberlerionları tamamlasınlar veyahut dünyada ne gibi fesatlık vardı ki ofesatlığı kaldırsınlar diye gönderdi.Halkın sakal uzatması nedeniyle mipeygamber gönderdi sakallarını uzatmaslarını mı bildirdi?Yahutpantolonlarını uzatırlarda da peygamberleri onlara 'Pantolonlarınızıkısaltınız desinler diye mi gönderdi.Yoksa var gücünüzle çalıştığınızsünnetler yeryüzünde yaygın değildi de onları yaysınlar diye mipeygamber gönderdi. [HR]İSLAM MEDENİYETİ isimli eser kime aittir ? |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) GOOGLE Amca yanlış haber vermiş[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sorduğum sorunun yayınevi İkbal Yayınları idi.Siz Dünya yayınlarından çıkan Mevdudi demişsiniz. İslam Medeniyeti: 1-MEVDUDİ 2-WİLL DURANT-10 cilt --------------------------------------------- Önceki sorumun cevabı daha verilmedi İSLAM DAVETÇİLERİNE adlı kitap kimindir? |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) ABDÜLKERİM ZEYDAN' mış:) Eee ööö pardon pardon:) Gene google amcaya sordum :) [HR] |
Cvp: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) "ÖRTÜNME ÇAĞRISI" ADLI KİTAP KİMİNDİR? |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) mehmet göktaş hocamıza aittir. müslüman kadının şahsiyeti kime aittir.? |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) ************* BİNTÜL HUDA mı? ................ |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) sitem yoksa sen mi yazdın bu kitabı?google da bilmiyor da...:))))))))))))))))) |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) BİNTÜL HUDA isminde ısrar ediyorum.İnanmıyorsanız bakınız http://www.hemenkitap.com/magaza/prddet.php?pid=44704 |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) inandım ben valla...çay-kahve000 |
RE: İslami Eserler Hakkında Bilgi Oyunu:) O kitabın yazarı da: Prof.Dr.M.ALİ HAŞİMİ mi? ................... |
SAAT: 22:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.