| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 10Haziran 2009 (20:30), Konuya Son Cevap : 06 Ağustos 2025 (14:48). Konuya 12 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:11 |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Konu dışı olacak ama yazmadan geçemedim güncel fikrim Kişi sürekli küserek eşini terbiye etmeye çalışdıgında bir zaman sonra küsmeler işe yaramaz hatta eşin işine bile gelebilir bu durum sürekli tekrar ettiğinde karşı taraf alışır yokluğun ile terbiye etmeye çalışdıgın eşin bir bakmışın yokluğuna alışmış zamanla sen olmasanda olur diyebilir. Sürekli küsen eş kendi kendine küsmüş olur. Hani bir ata sözü var “tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok” zamanla durum buna döner. Her olayda küsen bir insanı sevememde üç günlük hayatı zehir ediyor , istediği kadar okul okusun kariyer sahibi olsun çocuk kalmışdır .
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
|
| | Mesaj No:12 |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Çok çok ince ruhlu biri belliki. Küsmesine rağmen hatta sürekli küsmesine rağmen kıyamıyor.kiskanilacak bir ilişki bence Esma Nur Herşeyiyle seviyor eşini. Bıkmıyor,usanmıyor.(Erkekmi bilemedim ama her iki durumda güzel Allah bziede versin
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:13 |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Hanımefendidir kendisi sana katılmıyorum malesef.. herşey karşılıklı eş sürekli küsecek eleştirecek işler onun istediği gibi gitmeyince küserek cezalandıracak! Bulursan kaçırma
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |