|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medine-web,Açılış Tarihi: 14Haziran 2007 (18:58), Konuya Son Cevap : 11 Ekim 2023 (08:34). Konuya 62 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14Haziran 2007, 18:58 | Mesaj No:1 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Forum editörlerinin görevleri Forum editörlerinin görevleri Forum editörlerinin görevleri Editör olabilmek için; ihtiyaç olması ve mevcut editörlerden birisinin önermesi gerekmektedir. medineweb.net editörlerinin belli başlı görevleri şunlardır: 1- Küfürlü ve reklam içeren yazışmalar direkt olarak editör tarafından silinir. Küfürlü ve reklam içeren yazışmayı yapan üye, yasaklanması için üye yasaklama yetkisi bulunan admine bildirilir. 2- Rencide edici veya provakatif nitelikte yazışmalara izin verilmez. Bu başlıklar silinir. İlgili üye uyarılır. Uyarıya rağmen aynı tür hareketlerde bulunan ziyaretçilerin üyeliği iptal edilir. 3- Bir kategoride aynı konuda açılmış başlıklar, silinmeksizin, tek başlıkta birleştirilmeye çalışılır. 4- Kategorisinde açılmamamış bir başlık, silinmeksizin, ilgili kategorisine yönlendirilir. 5- Forumda üye yasaklama,silme dışında her türlü düzenleme yapabilirler. admin. |
Konu Sahibi Medine-web 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Medineweb Görsel ve Slayt arşivi( kaybolmaması... | Medineweb.net Videolar | Medine-web | 4 | 127 | 23 Eylül 2024 20:24 |
Mustafa İslamoğlu Sözler | Medineweb.net Videolar | Mihrinaz | 2 | 337 | 30 Nisan 2023 16:51 |
Şirk Hakkında Kuran Ne Diyor? | Medineweb.net Videolar | Medine-web | 0 | 245 | 29 Nisan 2023 18:52 |
DÜNYA KABE'NİN NERESİNDE | Hacc-Umre-Kurban | Medine-web | 0 | 1084 | 27 Nisan 2020 21:40 |
22 Eylül 2010, 23:50 | Mesaj No:3 | |
14Haziran 2007 | Alıntı:
düşüncelerinize uymayan birilerini banlamak için gelecekseniz mazur görün.biz zaten uzun zamandır editör alımını durdurduk.ama şartlarımıza uymanız kaydıyla editörlük veririz. | |
25 Eylül 2010, 00:54 | Mesaj No:4 |
14Haziran 2007 |
eski editörümüz Ziya Yıldırım(MescidiAksa) görevine dönmüştür.hayırlı olsun inşaallah. Hoş geldiniz.. |
25 Eylül 2010, 01:01 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 |
Hoşgeldiniz Kardeşim Hayırlı olsun İnşaAllah hep birlikte hayırlara adım atarız...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
25 Eylül 2010, 01:04 | Mesaj No:6 |
Eyvallah abi...
Selamün Aleyküm Medinenin degerli üyeleri beni tanıyan tanır zaten eskiden beri bu sitedeydim editördüm ama işlerimden dolayı giremiyodum medineye ama nasipki tekrar burda olmak varmış maşallah gün geçtikçe çogalmış medineweb İnşallah herkes fazlasıyla hakkıyla yararlanıyodur bu siteden....RABBİM utandırmasın kimseyi....BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
25 Eylül 2010, 01:15 | Mesaj No:7 |
ALLAH razı olsun...
amin inşallah...
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
25 Eylül 2010, 01:43 | Mesaj No:8 | |
Alıntı:
tabi kardeşim ne demek.... ben konyalıyım şu anda bi dernekte çalşıyorum aynı zamanda dışardan işletme okuyorum 3. sınıf medineye 2008 de girmiştim eskidende editördüm ama işerimden dolayı çıkmak zorunda kaldım yani medineye vakit ayıramadıgımdan dolayı çıkmıştım nasipki RABBİM beni tekrar buraya getirdi daha ne diyem kardeşim sormak istedigin bi şey varsa buyur?
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | ||
25 Eylül 2010, 02:18 | Mesaj No:9 | |
Alıntı:
rica edrim kardeşim ne demek
26 Eylül 2010, 02:04 | Mesaj No:10 | |
Alıntı:
iyi temennilrin için ALLAH razı olsun
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |