![]() |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Dost.. Kul Hakkı Nedir Bilir misin..? ALLAH Yarına Bırakır Ama, Yanına Bırakmaz Asla ! Bilerek Geçirdiğin NAMAZ'a Kaza Deme ! Bilerek Arabanın Önüne Atlayana "Kaza Yaptı" Değil "İntihar Etti" Denir ! İmtihan Der; SUSARIM.. |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gözyaşımı saklayacak bir yer bilmiyorum Teheccüdle, Seccadeden başka.. |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey bütün eksikleri tamamlayan rabbim huzurunda bütün eyle bizi |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çöle verdim Leyla'yı Aklı Mecnun'a sattım Mecnun'un oldu yakınlığına geldim Tüm uzaklıkları uzaklığa savurdum Keremini gördüm Vazgeçtim Aslı'dan gölgeden çıktım ''As''lına geldim... Yandım kul oldum Yandım kül oldum Yandım gül oldum Durdum namaza, “Mirac”ına geldim S.Demirci |
Cevap: Namaz Platformu..... Belki uçan halımız yok ama uçuran SECCADEMİZ var. Kullanmayı bilirsen .....................:) |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Umut duâyı canlandırır, duâ umudu; Namaz hepsini.. |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kiminin bahçesinde 'GüL' , kimin rüyasında 'GüL' , eğer gerçek GüLü görmek istersen gözyaşLarınLa 'secdede' büküL.. |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Namaz uykudan hayırlıdır) |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her daim aşk.. Hasta haliyle namazını aksatmayan bir çocuk.. Allahuekber |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öyle anlar vardır ki :BiTTiM !dersiniz adeta… Söyledikleriniz aczinizin son sözleridir.. Ve iste tam o sırada olmazlar olur! Ilahi bir inayet birden imdada yetisir… Sebeplerin tükendigi bir yerde ; SÖZ O’NUNDUR…! |
SAAT: 01:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.