![]() |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ya Rabbi, Senden Başka Kisesi Olmayan Beni Huzurunda Daim Eyle... |
Cevap: Namaz Platformu..... Namaz kul ile rabbi arasinda bir sirli koprudur namaz kulun rabbine sukrudur Ona yalvarmasi siginmasidir Kendi aczini gormesidir |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Anladım Allah'ım. Ben başımı sana eğince, Sende bu başı kimseye eğdirmiyorsun..." |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “ Gözden akan her suya, merhametli yaş denmez. Secdeye gitmiyorsa, öylesine baş denmez. . |
Cevap: Namaz Platformu..... |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir Meryem sükûnetiyle, Teslim olarak, sükut ederek kıyam'da kalmaktır AŞK.. Rukiye Köksal |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaşlandıkça dine dönülmesi, sınava 1 gün kala çalışmak gibidir... |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gözyaşının kıymetini bilenler, Şiir Mısralarına hediye etmezler. Seccadelerine damlatırlar ki ; Damla iken deniz, Deniz iken Deryayı bulsun |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Namaz ruha Nur demek.. mana Sur demek... Seytana Dur demek.. Mekana Uğur demek.. Temizlenen Kir demek.. ALLAH'a Zikir demek... |
Cevap: Namaz Platformu..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Seccadeleri eskiyen insanların yürekleri eskimez alınları eskimez sevdaları eskimez umutları eskimez yarınları eskimez.." Mehmet Deveci |
SAAT: 18:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.