![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Secdeye gizlenmiş bir 'af'tır Namaz..... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dünya diz çöktüğüm yer kadardır...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
“Namaz için “iki gözümün nuru” diyor Hz. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) O halde, namazsızlık “iki gözün körlüğü”dür.” — Metin Karabaşoğlu |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Namaz seni yarı yolda koymaz.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve o ses yankılandı... "Essalatu hayrun minen nevm" Namaz, uykudan hayırlıdır. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Namaz birazda şu demek: Allah’ım yine ben geldim Yüzüm yok ama yine de geldim Bu gelişi sevmek say Bu gelişi pişmanlık say Bu gelişi keffaret say Bana gelmeyi verdin Hevesim say Zaaflarımı sevmediğime say Ellerimi kaldırıp getirecegim tekbir ile önümde kalbimde ve tüm zihnimde olanları elimin tersiyle geriye attım say Huzuruna kapandım say yüceliğinin önünde eğiliyorum say Yalnız sana secde eden bu yüreği başkalarının önünde eğdirme say Yanlışlarımı sevmediğime say Ben seni seviyoruma say Beni bana bırakmaya say Bak burdayıma say N’olur yüzüme sürdüğüm ellerimi geriye indirmeden affıma say Bu gelişi eğilişi bükülüşü secde ve duruşu seni sevdiğime şahit say Mehmet Deveci |
SAAT: 10:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.