![]() |
Cevap: Namaz Platformu..... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Namaz Platformu..... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Elif gibi kıyamda Lam gibi rükuda, Mim gibi Secede de olacaksın.. |
Cevap: Namaz Platformu..... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kaç bin reçete Kaç yüz terapi bir secde yapar O halde halde Kıyama dur Secde Secde ben geldim burdayim Rabbim de. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Namaz Platformu..... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanın varlık karşısında iki temel borcu var: Hayret ve Minnet. Borcunu namazda ödemeye başlar: Sübhaneke! [Hayret] Ve Bihamdike! [Minnet] Senai Demirci |
Cevap: Namaz Platformu..... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. " Aşk'mış ! Hadi ordan.. Daha aşkın sahibine SECDE etmeye üşeniyorsun. Fani olana nasıl aşık olacaksın..!?"MİŞA... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Namaz Platformu..... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Secdelerde iste! Ya Rabb dedin ya, “ Buyur kulum ” hitabını bekleme! Ya R A B B ! diyebiliyorsan ; Buyur edilmişsindir zaten… |
Cevap: Namaz Platformu..... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah'ım; Sevdiklerimizi cami'ye cemaat eyle. |
Cevap: Namaz Platformu..... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Örtüyü kefene, Namazı ölüme bırakmamak lazım.. |
Cevap: Namaz Platformu..... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anladım Allah’ım. Ben başımı sana eğince Sen de bu başı kimseye eğdirmiyorsun… |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] الصلاةُ عَشْقٌ فلا تترك الصلاةُ بَعْثٌ فلا تَتكَاسلْ الصلاةُ سَعَادَةٌ لا تَتَأخَرْ |
SAAT: 10:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.