![]() |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? Hocam sitenin asci lazimsa ben varim komse tslip plmason diye sahurda yaziyorumgülümseyen000makberim ile beraber soze neler yapcaz neler |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? Memlekete gitmeden önce buzluğa limon atmıştım gelince onları nasıl olacak bi deneyeyim dedim ve bu tarifi uygulamıştım ve sonuç mükemmel oldu kabuklar acı tat vermiyo farklı bi aroması oluyo deneyin :) |
|
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi tarifim (: onda on meyvasuyum 10 erik,10 b.su,10 kaşık şeker.kaynat,soğut hepsi bu (: |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? beğenmenize sevindim hanımlar (: |
Cevap: tek limonla limonata yaptım ,nasıl mı ? makbergülü erik suyun da harika görünüyor eline sağlık |
|
Alıntı:
Aynı usulle portakal suyu hazırlayablirsiniz; kıştan buzluğa portakal atın.. Bir portakalla mis gibi portakal suyunuz olsun.. İçine atacağınız limon tuzu rengini şahane yapacaktır. Yaza çok var elbette, ama portakal için kıştan hazırlık yapmanız gerekiyorewet000 |
SAAT: 01:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.