![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet matkap ucu nasıl değişir? Bilgi olarak birisi paylaşsın gayet iyi olur.. |
Allah razı olsun kardeşim. Hayatın gerçekleri yaşamın devamı. |
Alıntı:
Bu arada bıraktım matkabı. Bi yeri paslı ama neresi bilemedim..Sahibine sorarım artık. Öğrenince dönerim size. Şimdilik by pas yapıp gördük işimizi.))) |
Bende resim atmayı beceremedim gene. Bölgemizde yaz okulu yapıyoruz. Yaz okulu etkinliğinde OKULU Denetlemeye etkinliğine eşlik ettik. Çocuklara satranç biraz öğrettik. Satrançta iddialıyım. Dileyen kardeşlerle onlyn oynayabiliriz bu arada. Okulun resmini atmayı beceremedim. Gene twitter dan atsam oradan buraya atarmisiniz. |
Sonuç ne oldu sayın yöneticim,,,, :) |
Alıntı:
Bak daha bisey sorma sukut bacım bende yazmıyim ,yoksa sıra bize gelecek pank/ |
Bazen takılıyor öyle makineler, İş yerinden bilirim bizim de işimiz de vardı hava makinesi bir de matkapla,,,, :) |
Alıntı:
Alıntı:
Elektrikli aletler inatlaşmaya gelmiyor Allah muhafaza :))) |
Alıntı:
Sende haklısın,, Bazen , çok komik gelen bir söz ,artık komik gelmediği gibi acı da verebiliyo sana.. Bazen ,düşünmeden yazdıgımız başkasının kalbini de kırabiliyo , Bâzen de sözlerinle yanlızlaşabiliyorsun ,, Ve bazen sadece diyorsun ki , Rabbim hiç bir gönlün kırılma sebebi eyleme beni .. Amin.. Yazma gereği duydum ,kırdıysam affola... |
SAAT: 14:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.