![]() |
Abdukadir Şehitoğlunun sesinden her ilahi çok güzel... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağlama karanfil Beni de ağlatma Sil gözyaşlarını Yeşerecek sevdan Kutlu tohumlarla Körpe dudaklarda Aldırma söylenen o sözlere Sen dağıt etrafa mis kokunu Umudu sevgiyi özlemlerini Ve hasretleri Susadım karanfil Çöllerde kavrulan Kurumuş toprak gibi Kelepçe vurulmuş Yemyeşil gövdene Ben özgürlüğe hasret... |
Abdussamed İbrahim suresi |
🎼pouya bayati - nayoumadi ** kararsız gönül filminden .. |
Bıkmadan dinlediğim , ilahilerden biri... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
YÜCEL ARZEN/N.F.K/ SAKARYA TÜRKÜSÜ Dinlemeniz tavsiyesi ile... ewet000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İki kapılı bir handa Gediyorum gundüz gece... Diyor ozan...Allah rahmetiyle muamele etsin. Yolda olan, yol bekleyen, yol görünen/lere gelsin efenim.. Akşamınız heyre garşı olsun... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bir zaman ezgilerin tadı da başkaydı. Bazı tatlar var ki; yıl kaç olsada değişmiyor..Bence[emoji4] Bir de bunun :"yandım ebedi husnüne meftun olarak"ı varki.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Üstüne bunu da dinledikmi efkar duman duman gençlik perde perde gözümüzün önünde demektir. Nerede 90 lar Imam-hatipliler(:c* Hayatım filim şeridi oldu çabuk gelin beraber dinleyelim /cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
45'lik mi Taş plak mı bilmem ama ruhu eskimeyenlere gelsin... Ne sevincin ömrü varmış Ne güngoren çok yaşarmış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne Sevincin Ömrü Varmış Ne Gün Gören Çok Yaşarmış Meğer Hayat Bir Masalmış Zevk-U Safa Yalan Imiş Kaçan Fırsat Elde Kuşmuş Herşey Fani, Hayat Boşmuş Mecnun, Kerem Boşa Coşmuş Aşk Ve Vefa Yalan Imiş Hani Harun Malı Nitmiş Hani Lokman Canı Nitmiş Hani Cengiz Şanı Nitmiş Yalan Dünya, Yalan Imiş Besteci: Mehmet Ilgın Söz Yazarı: Kamil Bozdağ Makam: Rast Usül: Semai |
| SAAT: 11:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.