![]() |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben sana gül diyemem...Gülün ömrü az olur... |
Abdukadir Şehitoğlunun sesinden her ilahi çok güzel... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağlama karanfil Beni de ağlatma Sil gözyaşlarını Yeşerecek sevdan Kutlu tohumlarla Körpe dudaklarda Aldırma söylenen o sözlere Sen dağıt etrafa mis kokunu Umudu sevgiyi özlemlerini Ve hasretleri Susadım karanfil Çöllerde kavrulan Kurumuş toprak gibi Kelepçe vurulmuş Yemyeşil gövdene Ben özgürlüğe hasret... |
Abdussamed İbrahim suresi |
🎼pouya bayati - nayoumadi ** kararsız gönül filminden .. |
Bıkmadan dinlediğim , ilahilerden biri... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
YÜCEL ARZEN/N.F.K/ SAKARYA TÜRKÜSÜ Dinlemeniz tavsiyesi ile... ewet000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İki kapılı bir handa Gediyorum gundüz gece... Diyor ozan...Allah rahmetiyle muamele etsin. Yolda olan, yol bekleyen, yol görünen/lere gelsin efenim.. Akşamınız heyre garşı olsun... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bir zaman ezgilerin tadı da başkaydı. Bazı tatlar var ki; yıl kaç olsada değişmiyor..Bence[emoji4] Bir de bunun :"yandım ebedi husnüne meftun olarak"ı varki.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Üstüne bunu da dinledikmi efkar duman duman gençlik perde perde gözümüzün önünde demektir. Nerede 90 lar Imam-hatipliler(:c* Hayatım filim şeridi oldu çabuk gelin beraber dinleyelim /cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 04:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.