![]() |
Şu an ne dinliyorsunuz Medineweb? Mustafa Cihat __Bu Gece *Bir dua gönder bana...* |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızıma ninni olarak da bir kısmını söylerim yani ezberimde olan yerleri :) |
üst kattan gelen bol köpek sesi ve deli gibi birbirine karışan sevme seslerisopa000o kadar ki,yukarısı aşağı inecek diye korkmaya başladım:)çocukları olsa böyle sevmezler7638jk4 aaah aahh nolacak bu yavrucakların hali,apartman dairelerinine sıkışıp kaldılar..nerde eskisi gibi sokakta oynamalar,bu cümleler çocuklar için kurulmuyor yanlış anlaşılmasın,köpekler,kediler için kuruluyor.((( |
Sessizliği dinliyorum odamda..) |
Alıntı:
|
Alıntı:
İlitamdan ziyade bu forumun ve forumdakilerin bana kattıklarını ve yardımseverliğini asla unutamam. Herkese çok sağol derindenn..) İlitama gelecek olursak; açıkçası pek sesimi soluğumu kesmedi. Yani öyle çok fazla çalışmıyorum. Üstünkörü bakıyorum desem yeridir. Her şey DGS'ye kadarmış :-D Üniversiteye de gelirsek okul çok iyi, hocalar iyi, sistemle ilgili birtakım olumsuz şeyler söylenmişti en başlarda, hamd olsun onlara da denk gelmedik. Bakalım sadece bir an evvel mezun olmaya bakıyoruz :-D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah'a hamd olsun :) Şiirler geliyor ama ilhamla alakalı, geliverdiği ölçüde işte : )) Mezuniyet ezgisi olarak bi ilahi mi okusam düşünceli000 gülümseyen000 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Canfeza Gaza Şarkı Sözleri Aslında bu tarz şarkılar dinlemiyorum, ama arkadaşımın tavsiyesi üzerine dinledim ve çok beğendim. Müminlerin dünyada yaşadığı acıları çok iyi dile getirmiş. Sözler inanılmaz vurucu. Sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar. |
Gül yoldum orağınan lili Şanguk şerili güllük perili horanlım Gül mevsimi tez geçer lili Halili halili fincanlım Kavuşak sağlığınan lili Şanguk şerili güllük perili horanlım:)gülümseyen000 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben sana gül diyemem...Gülün ömrü az olur... |
Abdukadir Şehitoğlunun sesinden her ilahi çok güzel... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağlama karanfil Beni de ağlatma Sil gözyaşlarını Yeşerecek sevdan Kutlu tohumlarla Körpe dudaklarda Aldırma söylenen o sözlere Sen dağıt etrafa mis kokunu Umudu sevgiyi özlemlerini Ve hasretleri Susadım karanfil Çöllerde kavrulan Kurumuş toprak gibi Kelepçe vurulmuş Yemyeşil gövdene Ben özgürlüğe hasret... |
Abdussamed İbrahim suresi |
🎼pouya bayati - nayoumadi ** kararsız gönül filminden .. |
Bıkmadan dinlediğim , ilahilerden biri... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
YÜCEL ARZEN/N.F.K/ SAKARYA TÜRKÜSÜ Dinlemeniz tavsiyesi ile... ewet000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İki kapılı bir handa Gediyorum gundüz gece... Diyor ozan...Allah rahmetiyle muamele etsin. Yolda olan, yol bekleyen, yol görünen/lere gelsin efenim.. Akşamınız heyre garşı olsun... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bir zaman ezgilerin tadı da başkaydı. Bazı tatlar var ki; yıl kaç olsada değişmiyor..Bence[emoji4] Bir de bunun :"yandım ebedi husnüne meftun olarak"ı varki.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Üstüne bunu da dinledikmi efkar duman duman gençlik perde perde gözümüzün önünde demektir. Nerede 90 lar Imam-hatipliler(:c* Hayatım filim şeridi oldu çabuk gelin beraber dinleyelim /cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
45'lik mi Taş plak mı bilmem ama ruhu eskimeyenlere gelsin... Ne sevincin ömrü varmış Ne güngoren çok yaşarmış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne Sevincin Ömrü Varmış Ne Gün Gören Çok Yaşarmış Meğer Hayat Bir Masalmış Zevk-U Safa Yalan Imiş Kaçan Fırsat Elde Kuşmuş Herşey Fani, Hayat Boşmuş Mecnun, Kerem Boşa Coşmuş Aşk Ve Vefa Yalan Imiş Hani Harun Malı Nitmiş Hani Lokman Canı Nitmiş Hani Cengiz Şanı Nitmiş Yalan Dünya, Yalan Imiş Besteci: Mehmet Ilgın Söz Yazarı: Kamil Bozdağ Makam: Rast Usül: Semai |
Koray Avcı yorumuyla gel yine başım belada👍 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Söz - Müzik : İlyas Keçeci Bugün hiç tadım tuzum yok Üstelik çok huysuzum Tedirginim huzursuzum Yanımda sen olmayınca Gel yine başım belada Beni bul karakollarda Adım yazar zabıtlarda Yanımda sen olmayınca Gel yine faili meçhul Adım polis telsizinde İnsaf yok vicdan izinde Yanımda sen olmayınca Çıkıp sana geldiğimi Anlattım anlamadılar Faili meçhul yıktılar Yanımda sen olmayınca Ahmet Kaya'dan dinleminizi tavsiye ederim. Koray Avcı da vermiş hakkını. |
Fairouz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Beyrut... Selam sana yüreğimin derinliklerinden ey Beyrut! Kabul edin bu selamımı, ey denizler, evler Ve eski denizlerin yeni yüzü çöller. O ki, benim halkımın hamurundan yoğrulmuştur, Ekmeğim, içkim, yaseminim. Ateşin ve dumanın tadı nasıl oldu? Beyrut! seni terk eden delidir, Ey Beyrut! El üstünde tutulacak şehirsin sen Ey Beyrut! Kapısını kapattı Beyrut, Kendisini sabah akşam el üstünde tutacak ve güzel günlere taşıyacak insanlara Sonra bir başına kaldı sabah akşam ve gecelerde. Benimsin sen ey Beyrut! benimsin Halkımın kanayan yarası, analarımın akan gözyaşısın. Benimsin sen ey Beyrut! benimsin. |
Peki nasıl istersen öyle olsun Tutamam tutamam gideni Belli ki kırmak istemiyorsun kalbimi Kıyamam, bir de kıyamam iyi mi? Giden gitmiştir zaten Kesemem kesemem yolunu Hani satın alınan sevgiye alıştırılmış Bir çocuğun her oyuncağa çabucak doyumu Ben de yoluma giderim Ezdirmem kendimi Ama gezdirmem de gönlümü Gider acımı çekerim Sezen aksu kaçtı biraz gözüme:) |
Ağladıkça (Ahmet Kaya Dağlarda öfkeli başım Serhat'ta hep akşam oluyor Nasipsiz kıştan mı, yağmurdan mı yoksa aşktan mı Ağladıkça, ağladıkça dağlarımız yeşerecek Görecek, göreceksin Ağladıkça, ağladıkça Geceyi tutacağız görecek, göreceksin İlk yazda bitti telaşım Alnımda hep kavga duruyor Vakitsiz hırstan mı Bahardan mı yoksa aşktan mı Ağladıkça, ağladıkça bozkırlar yeşerecek Görecek göreceksin Ağladıkça, ağladıkça Güneşi tutacağız görecek, göreceksin. httpm.youtube.com/watch?v=9-b1RmOqrWw Ağladıkça (Ahmet Kaya) 31.127.493 görüntüleme Ahmet Kaya 1,72 Mn abone 24 Eyl 2013 tarihinde yayınlandı Ülkemde Son Turnem VCD/DVD (2010) - GAM MÜZİK Söz: Gülten Kaya Hayaloğlu Müzik: Ara Dinkjian Dağlarda öfkeli başım Serhat'ta hep akşam oluyor Nasipsiz kıştan mı, yağmurdan mı yoksa aşktan mı Ağladıkça, ağladıkça dağlarımız yeşerecek Görecek, göreceksin Ağladıkça, ağladıkça Geceyi tutacağız görecek, göreceksin İlk yazda bitti telaşım Alnımda hep kavga duruyor Vakitsiz hırstan mı Bahardan mı yoksa aşktan mı Ağladıkça, ağladıkça bozkırlar yeşerecek Görecek göreceksin Ağladıkça, ağladıkça Güneşi tutacağız görecek, göreceksin. |
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
3 saattir "aram sam sam aram zam zam guli guli guli guli guli ram Sam sam" çılgınlığı dinliyorum. Yeğen çılgın youtube dinleyicisi. Telefon eline geçmis hepsi ekranıma düşmüş. Kırmızı balık gölde kivrila kivrila yüzüyor. Birinden diğerine geçtim inanılmaz ama gerçek m20 |
tesadüfen denk geldi muazzam seslerden biri bu sıralar çok dinliyorum tavsiye ederim . [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Ah Be Neşet Baba. Dağlayıp geçiyosun. Bir anadan dünyaya gelen yolcu Görünce dünyayı gönül verdin mi? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bi en sevdigim türkü ... 🌾 Bu sayfadan çıkmam artık ..Teşekkürler kara kartal ...🍃🍁🍃 |
Demi ya Neşet baba sevilmez mic* Gözlerini kapa dinle. Öyle alıp sarıp götürüyor kicicekver |
O bir yolcu sen bir Hancı Gördüğün en son yalancı İçindeki derin sancı Gitmez dedim kaldı gönül mhc offfffff |
Sessizliği. Acaip güzel. Söz yok müzik yok melodi yok ama kendine has bir tınısı var. Arada dinliyorum böyleçay-kahve000skr |
Alıntı:
Esmanur kesfettiğin adam Arabistanda yapılan ezan yarışmasında birinci oldumsl* İlk onayı senden almış alkış000:):) |
Aylar öncesi ig de önüme çıktı sesi hoşuma gitti arada videolarını dinlerim. Sizlerde dinleyin istedim. Bu yarışmaya ktıldığından itibaren adım adım yayınldı hikayelerde takipdeydim kazandığını duyunca çok sevindim ülkem adına, birde madem mevzusu oldu sormadan geçemeyeceğim Abdulmelik yani Muhsin Arslan hocamızla akrabalığı varmı kuzen olma gibi Muhsin hocanın fotosuna enteresan şekilde benziyor merak ettim işde :) |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ömür dediğin işte😌mahcup000 |
SAAT: 02:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.