![]() |
Alıntı:
|
Ah Be çöpçü abi. Ah Be. Yorulmuşsun hakkını almış yılların [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sardırıp sardırıp dinliyorum :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Nerden buluyorsun bu güzel parçaları)) -ez bum gula ser çiya- dayımc*c*c*c* |
Deseneki güzelim sen hiç yaşamamışsın [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sözler çık anlamlı dinleyin derim. Birini kullnamktansa kaybetmeyitercih ederim.👍 İyi dinlemeleri hoş akşamlar 🎶 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kaç sene oldu, zaman durdu Deniz öyle hep aynı dünya bilinmez Taş duvar aynı kaldı Ümit öylece kaldı da Ümit edeni söyle kim aldı Kaç devir geldi, kaç nesil geçti Yürek öyle sevda yollar kavuşmaz Hasretin ne tadı kaldı Sabır öylece kaldı da Sabredeni söyle kim aldı Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz Dünya ne sana ne de bana kalmaz Sultan Süleyman'a kalmadı böyle Hiçbir kitap yazmaz Kaç çiçek soldu, hani bu sondu Hani bir sarı fırtına koptu zamansız Kaç tohum filiz dondu Hani bir acı yel savurdu Yürekler son defa vurdu Ağıt şeklinde söylemiş Mabel Matizden dinlemenizi tavsiye ederim. |
Mevsimsiz sabahlar sardırıyorum 😔 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beni işimden mi edicen gülümseyen000 sende takdınmı fena takıyongülümseyen000 istersen e devlet şifresini isteyelim bakalım akrabalık varmıgülümseyen000 ig den bu adama sorsan daha erken cevap alırsın Ağzı-Açık000 yok ya bana ne ben sormam. benziyosa benziyo yani :) bret pite benzemek beni onunla akraba yapmadığına göre burdan bişi çıkmaz sende çok merak etme esmanur m20 |
Alıntı:
|
Hani selam veririsin, bişey sorarsın illa sen kimlerdensin, felanca akrabanmı, şunu tanıyonmu bakim diye ısrarla soran şu teyzeler amcalar varya onlar gibi diyosun yanigülümseyen000 cevap alana kadar merakın gitmicekgülümseyen000 |
Benzerlik hz adem babamızdan kalan bir konu.onunla isim hemşeri ve meslek konusunda benziyoruz sadece.) |
Alıntı:
|
Ötme bülbül ötme bülbül Derdi derde katma bülbül Benim derdim bana yeter, Bir de sen dert etme bülbül. Pervâz vurup uçar mısın, Deniz deryâ geçer misin? Bencileyin nâçâr mısın? Sen de hâlin söyle bülbül. Ötme bülbül ötme bülbül Derdi derde katma bülbül Benim derdim bana yeter, Bir de sen dert etme bülbül. |
Su ve kuş sesi dijitalda olsa rahatlatıyor |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hele Bak Saçlarıma Kar Yağdı Kar Yağdı Kar Yağdı da Kalkmıyor Felekten Boğazıma El Değdi, El Değdi El Değdi Bırakmıyor Dağlar Duman Böyle Geçti Zaman Böyle Yar Benden Umut Kesmiş Halim Yaman Böyle Bana İnanmıyorsan Elleme Elleme Bari Beni Kime Şikayet Edem Ey Zalim Ey Hain Vefasız Seni Seni Dağlar Duman Böyle Geçti Zaman Böyle Yar Benden Umut Kesmiş Halim Yaman Böyle Mahzuni Bu Dünyada Ölüm Var Ölüm Var Ölümlüdür Canlılar Öldüğüne Üzülmez Ağlamaz Sızlamaz Yar Seven İrfanlılar Dağlar Duman Böyle Geçti Zaman Böyle Yar Benden Umut Kesmiş Halim Yaman Böyle Aşık Mahzuni Şerif |
Dağlara taşlara bağırasım geliyor Ben bu kadar asi degildim Bildiğin gibi deil [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Küllerimden yangın oldum Yollara serdim kendimi Yokluğumdan kaybolunca Varlığından huzur buldum **** Derdimi sevdim Vaslına erdim Kendimi bildim **** Esip savruldum Aktım duruldum Ummanlar oldum sonunda Toprağa düştüm Mevsimler aştım Gül dalı oldum sonunda **** Dert bilmeyen deva olmaz Aşka düşen yol aramaz Hep gelenler Sana gelse Darda kalmaz yolda kalmaz **** Ben bir rüyaydım Sen’de uyandım Sırrınla candım **** Kâf ve Nûn arasındadır sesler nefesler “Kûn fe yekûn” Oluşlar bitişler Dönüpte duran şu günler geceler Sen’i Sen’den istemektir Bütün isteyişler Bütün bekleyişler |
Alıntı:
|
|
Ne ateş var ne de duman amma Tutuşur alevler yanar ali cabbar Sevdiğin kız başkasına varmış Dayanabilirsen dayan ali cabbar Baban der "al gırnatanı oğlum. Akşama düğün var, yürü ali cabbar" Sevdiği kız başkasına varmış Oynar el oğluyla çalar ali cabbar Bu ne derttir bu nasıl sınavdır Anlayabilirsen anla ali cabbar Yükün' almış buralara küsmüş Askere yazılmış gider ali cabbar Gideli 6-7 ay olmuş Haberi de düşmüş köye ali cabbar Sesi susmuş, gırnatası susmuş Bir türkü bırakmış bize ali cabbar... Ah Ali cabbar ah |
Ne dinliyosunuz atın buraya bende dinleyeyim 🤭 |
Alıntı:
Bir mavzer çığlığında seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi? Şu kahpe dünya seni bana düşman eder mi? Dostluklar birden biter mi? Bir kardeş selamında seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi? mahcup000 |
Alıntı:
|
Annemin favorisi bu günlerde rahmetli muhsin yazıcıoğluna itaf edilmiş YILAN DAĞI türküsü |
Alıntı:
Teşekkür ederim....🌾 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gündüz duydum sürekli dilimde lazlarin havaları fena alışkanlık yapıyogülümseyen000 |
Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ağlama yüreğim yar gelmez gelsede artık farketmez ha döndü dönecek ömür bitiyor kış ortasında bahar gelmez Ah kaçıncı darbe bu ah kaçıncı son perde anlamıyor yüreğim gelde kendin söyle 🖤🤍 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İshak Danış/ Haşr süresi 18-24 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yine gözümüz yükselerde hayat geçiyor perde perde doydum artık bana müsade bir yol bulalım dünyadan uzak deryaya yakın dünyadan uzak |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok iyi yapılmış ai cover |
Bunu dinliyorum. Mütevazi bir ses, sözler derin. Şiiri Molla Ahmed-i Cezirî'ye ait Xece seslendirmiş. "Dil ji min bir" diye bir yer var...o kadar yani...Bilmesenizde anlıyorsunuz ama anlatamiyorsunuz öyle birşey... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alt yazısı üst yazısı yok. Dinlerken siz yazın alt metni örtüşüyor mu bakın, bence hissiyatiyla Türkçesi aynı çıkacak sfhfgshsfhsgh |
SAAT: 06:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.