|
Konu Kimliği: Konu Sahibi tevhid_,Açılış Tarihi: 13 Ocak 2016 (22:31), Konuya Son Cevap : 19 Eylül 2024 (16:56). Konuya 77 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Mart 2020, 16:02 | Mesaj No:21 | |||
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
45'lik mi Taş plak mı bilmem ama ruhu eskimeyenlere gelsin... Ne sevincin ömrü varmış Ne güngoren çok yaşarmış...
Ne Sevincin Ömrü Varmış Ne Gün Gören Çok Yaşarmış Meğer Hayat Bir Masalmış Zevk-U Safa Yalan Imiş Kaçan Fırsat Elde Kuşmuş Herşey Fani, Hayat Boşmuş Mecnun, Kerem Boşa Coşmuş Aşk Ve Vefa Yalan Imiş Hani Harun Malı Nitmiş Hani Lokman Canı Nitmiş Hani Cengiz Şanı Nitmiş Yalan Dünya, Yalan Imiş Besteci: Mehmet Ilgın Söz Yazarı: Kamil Bozdağ Makam: Rast Usül: Semai
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |||
12 Temmuz 2020, 17:08 | Mesaj No:22 | |||
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Koray Avcı yorumuyla gel yine başım belada👍
Söz - Müzik : İlyas Keçeci Bugün hiç tadım tuzum yok Üstelik çok huysuzum Tedirginim huzursuzum Yanımda sen olmayınca Gel yine başım belada Beni bul karakollarda Adım yazar zabıtlarda Yanımda sen olmayınca Gel yine faili meçhul Adım polis telsizinde İnsaf yok vicdan izinde Yanımda sen olmayınca Çıkıp sana geldiğimi Anlattım anlamadılar Faili meçhul yıktılar Yanımda sen olmayınca Ahmet Kaya'dan dinleminizi tavsiye ederim. Koray Avcı da vermiş hakkını. | |||
04 Ağustos 2020, 21:24 | Mesaj No:23 | |||
03 Şubat 2018 |
Fairouz
Ey Beyrut... Selam sana yüreğimin derinliklerinden ey Beyrut! Kabul edin bu selamımı, ey denizler, evler Ve eski denizlerin yeni yüzü çöller. O ki, benim halkımın hamurundan yoğrulmuştur, Ekmeğim, içkim, yaseminim. Ateşin ve dumanın tadı nasıl oldu? Beyrut! seni terk eden delidir, Ey Beyrut! El üstünde tutulacak şehirsin sen Ey Beyrut! Kapısını kapattı Beyrut, Kendisini sabah akşam el üstünde tutacak ve güzel günlere taşıyacak insanlara Sonra bir başına kaldı sabah akşam ve gecelerde. Benimsin sen ey Beyrut! benimsin Halkımın kanayan yarası, analarımın akan gözyaşısın. Benimsin sen ey Beyrut! benimsin. | |||
24 Mart 2021, 19:33 | Mesaj No:24 |
03 Şubat 2018 |
Peki nasıl istersen öyle olsun Tutamam tutamam gideni Belli ki kırmak istemiyorsun kalbimi Kıyamam, bir de kıyamam iyi mi? Giden gitmiştir zaten Kesemem kesemem yolunu Hani satın alınan sevgiye alıştırılmış Bir çocuğun her oyuncağa çabucak doyumu Ben de yoluma giderim Ezdirmem kendimi Ama gezdirmem de gönlümü Gider acımı çekerim Sezen aksu kaçtı biraz gözüme |
26 Mart 2021, 18:06 | Mesaj No:25 | |||
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Ağladıkça (Ahmet Kaya Dağlarda öfkeli başım Serhat'ta hep akşam oluyor Nasipsiz kıştan mı, yağmurdan mı yoksa aşktan mı Ağladıkça, ağladıkça dağlarımız yeşerecek Görecek, göreceksin Ağladıkça, ağladıkça Geceyi tutacağız görecek, göreceksin İlk yazda bitti telaşım Alnımda hep kavga duruyor Vakitsiz hırstan mı Bahardan mı yoksa aşktan mı Ağladıkça, ağladıkça bozkırlar yeşerecek Görecek göreceksin Ağladıkça, ağladıkça Güneşi tutacağız görecek, göreceksin. h
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |||
27 Aralık 2021, 16:47 | Mesaj No:28 |
03 Şubat 2018 |
3 saattir "aram sam sam aram zam zam guli guli guli guli guli ram Sam sam" çılgınlığı dinliyorum. Yeğen çılgın youtube dinleyicisi. Telefon eline geçmis hepsi ekranıma düşmüş. Kırmızı balık gölde kivrila kivrila yüzüyor. Birinden diğerine geçtim inanılmaz ama gerçek |
31 Aralık 2021, 16:24 | Mesaj No:29 | |||
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
tesadüfen denk geldi muazzam seslerden biri bu sıralar çok dinliyorum tavsiye ederim .
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |