![]() |
RE: alem erkek görsün... Bu erkek bizim şeyh mevlüt ........ olmasın gülümseyen000 |
RE: alem erkek görsün... senden cok benim abimdir unutma. |
RE: alem erkek görsün... benim lafım, peşindeki dizi dizi kuş beyinlilereydi sadece. yok mu etrafta da böyleleri. feminist duygularımı azdıracak resim asmayın yahu siz de .dağılın kızlar ya |
RE: alem erkek görsün... alemsin nilgün abla.... "de hadi kış kış kış...":)))) deseydin bari...Ağzı-Açık000 |
RE: alem erkek görsün... kum tanesi !!sen de bana habire "abla" deyip durma bak. ben de sana çakıltanesi dersem görürsün gününü..:) |
RE: alem erkek görsün... rahatsız olacağını düşünmemiştim abla (ay pardon) istemeyerek oluyor...:))) tamam bundan sonra nilgün abla kimseye-söyleme000 (özür yaa) nilgün derim;) |
RE: alem erkek görsün... .......................sopa000.................... ......... |
RE: alem erkek görsün... Biz Nilgün yazara Hocam diyelim daha iyi. |
RE: alem erkek görsün... önüne gelen sopa gösteriyor..Allah sonumu hayır etsin kimseye-söyleme000 nedeyim peki ablacım(kusura bakma yaw ağız alışkanlığı..Ağzı-Açık000 ne diye hitap edeyim?düşünceli000 |
RE: alem erkek görsün... tamam abi iyi fikir..nilgün ablaya bundan sonra nilgün hocam diyelim:) |
SAAT: 00:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.