![]() |
Resimlerle Avrupa Turu Schönbrunn sarayı Viyana [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Resimlerle Avrupa Turu bu biraz fazla küçükmüş dediğiniz gibi :) benim verdiğim linklemi eklediniz resmi..bana özel den resmi gönderin birde ben deneyeyim bakam aynı boyuttamı olacak |
Cevap: Resimlerle Avrupa Turu Sizinkinden de şekil büyüklüğü böyleydi,Esmanurun verdiği sitede boyut var burdan olur diye düşündüm.Ama çok küçük oldu.Göndereyim ama Nasıl özelden yani(kusura bakmayın teknoloji en kötü dersim !) |
Cevap: Resimlerle Avrupa Turu esT*kardeşim özel mesajla gönderin yani yada birdefada şurdan deneyin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Resimlerle Avrupa Turu inşallah yükleyebilirsin ben yukardaki resimle denedim boyut zaten küçüktü küçük oldu |
Cevap: Resimlerle Avrupa Turu Üç linklede böyle küçük oluyor.Bilgisayardan da özele gönderemeyince acaib sıkıntıya girmiş bulunmaktayım...Herkes bunları bilerek doğmadı sonradan öğrendiler v.s.teselli ediyorum kendimi napayımağlayan000ağlayan000 |
Cevap: Resimlerle Avrupa Turu muallime evet herkes bilerek doğmadı ben de öğrenene kadar çok çaba sarfettim face adresin varsa ondan da deneyebilirsin ben bilgisayarda yüklü olan resimleri eşimin face adresinde albümler bölümünde yeni albüm oluşturarak ekledim ekleme bitince albümdeki resmin bi tanesinin üzerine mouse ile tıkladım resim büyüyünce mouse'nın sağ tuşuna basıp kopyaladım daha sonra burda hangi konuya mesaj yazacaksam orayı açtım yazdığım mesaja yapıştırdım boyutu tam olduğu gibi oldu |
Cevap: Resimlerle Avrupa Turu herkese tek tek teşekkür daha sonra deneyeceğim |
Cevap: Resimlerle Avrupa Turu 2 Estergon kalesi etrafındaki macar evleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Resimlerle Avrupa Turu 2 |
SAAT: 05:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.