![]() |
Herkes Dügüne Davetli..... Toplam 5 Eklenti bulunuyor. Verim coşkuyu oynayın bakim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalk kız oyna... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Duruuuunn!! bu dügün yapılamaz benim sevdigim ellerin olamaz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ayyy kız iyiki gelmişiz sinema izliyoruz sanki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] koş koş nikahı kaçırıcaz yoksa [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Herkes Dügüne Davetli..... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. belgin editörüm bu da ilerki yıllar , mutlu aile fotoğrafı, bebeler:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Herkes Dügüne Davetli..... hayatınızda böyle bir düğüne gitmişmiydiniz :) |
Düğün Var Düğün Herkes Davetldir..:):):) Çok özel bir çiftimiz evleniyor, Düğüne herkes davetlidir. Takılar mümkünse balık ve süt olsun:) gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 Damat ve gelini merak edenler ise zahmet olacak ama aşağıya doğru inmek lazım:) eeeeeeeeeeeeee gelin damat göreceniz biraz sabır:Dafrn* neyse yeter dimi bu kadar aşağıya indikgülümseyen000 Tammmm Burada işteAğzı-Açık000 gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Düğün Var Düğün Herkes Davetldir..:):):) Hafız kardeş ne yalan yazayım sandım ki siz evleniyorsunuz :) |
Cevap: Düğün Var Düğün Herkes Davetldir..:):):) Alıntı:
, |
|
|
Cevap: Düğün Var Düğün Herkes Davetldir..:):):) damatta pek karizmatikmişgülümseyen000(byldmevet000)[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Düğün Var Düğün Herkes Davetldir..:):):) çok tatlılar ya.. gelinin duvağını ödünç istiyorum :) |
SAAT: 13:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.