![]() |
Cevap: Güldüren ve Düşündüren Resimler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000 Anlık Dünya |
Cevap: Güldüren ve Düşündüren Resimler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ya Râb dokun yüreğime. . Dermanım sende . . Kıyamadığım (: |
Cevap: Güldüren ve Düşündüren Resimler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağdaki kuş ; Küstüm sana... Soldaki kuş ; Asıl ben sana küstüm... Ortadaki kuş ; Ömrümü yediniz be.. :)) |
Cevap: Güldüren ve Düşündüren Resimler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevdiklerinize uçmaları için kanatlar, Geri dönebilmeleri için kökler verin. Ve de yanınızda kalmaları için nedenler… Dalai Lama |
Cevap: Güldüren ve Düşündüren Resimler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Güldüren ve Düşündüren Resimler |
Cevap: Güldüren ve Düşündüren Resimler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] TEK GÜLÜŞÜNE SERVETİMİ BAĞIŞLARIM DEMİŞ... servet zaten hoca efendinin kimin parasını kime bağışlıyor:) |
Cevap: Güldüren ve Düşündüren Resimler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] böyleleri de var gülermisin ağlar mısın.. |
Cevap: Güldüren ve Düşündüren Resimler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Güldüren ve Düşündüren Resimler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Günümüzdeki partilerin seçim bildirgeleri bu olsa gerek . . . ! 7638jk4 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] m20 |
SAAT: 06:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.