![]() |
Masaüstünüzü Paylaşır mısınız?..:) S.a. Evet Millet Bu başlıkta herkes pc sinde ki masaüstünü paylaşmak isterse bu konuya eklesin.;) İlk resim benden, Şirkette kullandığım pc Masaüstü şu anki:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Masaüstünüzü Paylaşır mısınız?..:) masa üstün cok kalabalık, agırlık yapmıyor mu .) baskasının pc ye girme programına kadar var masallah. bu arada bayanlar bu baslıga pek katılamazlar sanırım, genelde aile resimleri kullanılır. sizin masa üstünü inceledim biraz, sanırım diş hekimi baytar bir bayan, kediye agzını actırmaya calısıyor .))) |
Cevap: Masaüstünüzü Paylaşır mısınız?..:) Alıntı:
Şirket teki pc m oldugu için sorun değil kaldırır:) Onlar işim gereği mecburen:) nişanlım Kedi ile oynuyordu tabi bende ama gözükmiyik:) |
Cevap: Masaüstünüzü Paylaşır mısınız?..:) ender hafızım sen nasıl buraya masaüstünü yükledin fotosunu çeksen bilgisayarın etrafı çıkardı bana da söyle ben de şu anki halini paylaşayım |
pc nizde ki acıks ayfaları aşağıya indirin, klavyeden PRİNT SCREEN tusuna basın, şimdi ekranıın fotosunu cekmiş oldunuz, sonra Başlat/çalıştır a gelin (klavye kısayolu windows+R) mspaint yazın, paint programı acılmıs oldu, program içinde klavyeden CTRL+V ye basın en son kopyalamıs olduğunuz fotoyu buraya yapıstır onuda kaydedip, herhangi bir resim yükleme sitesine vererek buraya ekleyebiliriz. |
Cevap: Masaüstünüzü Paylaşır mısınız?..:) benimki note book olduğundan küçük resmi eşim masaüstüne getirmiş ben çok kalabalığı sevmediğimden çok az şeyler var [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Masaüstünüzü Paylaşır mısınız?..:) sağol ender hafızım print screen düğmesine bastım donatılardan painte girdim bilgisayara kayıt ettim face'e yükledim buraya kopyalayıp yapıştırdım |
Cevap: Masaüstünüzü Paylaşır mısınız?..:) çok karanlık değil mi benim içim kararır yazıları zor görürüm ama zevk meselesi |
Cevap: Masaüstünüzü Paylaşır mısınız?..:) Güzel bir başlık olmuş emeğinize sağlık kardeşim bazı dosyaları kaldırdık ama kusura bakmayın :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Gogebakani 400bine sattilar bu sene,:) en iyi fiyata giden at oldu,:) |
SAAT: 23:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.