![]() |
hanımlar birer tane alalım tam bizlik terlik :)/medineweb gülümseyen000gülümseyen000hyyyyyhyyyyy [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: hanımlar birer tane alalım tam bizlik terlik :) rahmetli anacığım sağ olsaydı bu terliği görseydi ne yapar eder alırdı ,aldırırdı bu terliği. |
Cevap: hanımlar birer tane alalım tam bizlik terlik :) anneler hep titiz galiba...Allah rahmet eylesin bacım annene .latife olsun demiştim ama sizi üzdüm sanırım .hakkınızı helal edin . |
Cevap: hanımlar birer tane alalım tam bizlik terlik :) anam bu terliği cörse çok mutlu olur :) neyse resmini csterem de mutlu olsun gariban |
Cevap: hanımlar birer tane alalım tam bizlik terlik :) Alıntı:
|
Cevap: hanımlar birer tane alalım tam bizlik terlik :) güzelmiş ama bez gibisi yok |
Cevap: hanımlar birer tane alalım tam bizlik terlik :) temzlik duygusu insana neler yaptırıyor. ayakta alkışlıyorumalkış000 |
Cevap: hanımlar birer tane alalım tam bizlik terlik :) Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: hanımlar birer tane alalım tam bizlik terlik :) banada lazım :) |
Anne dostu terlik)))) |
Benim aney en mutevazisinden şu küçük arkadaştan istiyormahcup000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Süpürge saatine denk gelmemeye çalışıyoruz. Neriman abla aldığından beri, aney temizlik yaparken kolları, dizi, ayakları başka ağrıyor. Ah olaydı benimde. Neriman bizde kahve içti evi robot silmiş süpürmüş diye diye makine dolduruyor gülümseyen000 Bu terlikten alsam memnun kalırmı acabaAğzı-Açık000 |
Anneler hep en güzelini hak ediyor 😢 |
Alıntı:
Terlikte güzeeelllgülümseyen000 Canım anam. Şimdilik alamasamda gideyim gönülhanesini alayımmdnwb |
Evet evet biz değerli anneler biricik eşler herşeyin En son modeline en iyisine en teknolojik olanına en digitaline enlerine layığız[emoji28] Evdekiler sakın bozulmasın diye gözünün içine bakıyoruz:))) Annen bu terlikle ağzına ağzına vurur aman diyeyim.)) Neriman ablaya madara etceksin anneyi.)) |
SAAT: 04:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.