![]() |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Alıntı:
? |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları konu, içeriği ile ilgisi olmayan mesajlarla doldu arkadaşlar lütfen konu ile ilgisiz mesajları yazmayın buraya... |
unutmayın Allah var.. benle bi derdiniz varsa buyrun içinizdekini dökün ama lütfen ithamlarda bulunmayın... |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] denemek için bir tane de ben yapayım dedim...acemice işte...:) burada büyük görünüyor ama avatar yaptığım da avatar boyutunda oluyor. |
Eline sağlık abla yo gayet güzel |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları teşekkür ederim kardeşim avatar yaptım ama işte yeri küçük olunca o kadarda güzel olmuyor. :( |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu da kardeşime inşaallah beğenir... mahcup000 |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları kardelengül maşallah çok başarılısın... bende islaminesil ve kardelengül sizlerden ismimle bir logo istiyorum ... |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları kavgaya gerek yok kardeş olmak varken yazan mesajımı neden sildiniz ??? beni kötü göstermeye mi çalışıyorsunuz ?? |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları türkçe program elime geçince ben de yaptıklarımı burda paylaşırım inşallah oğlum da çok hevesli anlamasak soracağız kişiler de burda var |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Hosgeldin mehmet akif2 Sendemi loga cslismasi yspacaksin |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ademsevda beğenecekmisin bakalım :) |
Kardelen gül abla emegine saglık ,banad ayapsan kactane :) bende begendim yaptıklarını. |
yine yaparım inşaallah... |
Abla Photascape ile mi yapıyon yoksa cs seri ilemi ? |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Tesekkur ederim siznde ellerinize saglik.photospace ile yapiyorum kardesim. |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Toplam 2 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
ben böyle şeylere zaten hevesliyim görünce yapmak istedim (: |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları islami nesil ben program indirdim ama sizing gibi farklı resimleri nasıl yükleyeceğim bilgisayara kayıtlı olan resmi nasıl getireceğim geçen aaa logo 2014 yükledim seçenek çoktu ama resim yükleyemediğimden sildim hep hazır resimler var |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları [QUOTE=mehmet akif2;389389]islami nesil ben program indirdim ama sizing gibi farklı resimleri nasıl yükleyeceğim bilgisayara kayıtlı olan resmi nasıl getireceğim geçen aaa logo 2014 yükledim seçenek çoktu ama resim yükleyemediğimden sildim hep hazır resimler var :)) bu daha güzel versiyon yapacagınız tıkladıgınız gibi hazır resim geldiginde enter diyin sonra karsınız resimsiz sayfa cıkacak ve kendiniz sol üst köşede Fileye tıklayın ordaki secenklerden ımport image diyip pc sinizden resim secebilirsiniz |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları File Kısmında resim boyutlama yapabilirsiniz , diger üst sol kutucular sırayla Edit Objest window help sırayla gelir ,objest den new text tıklayın oraya istediginiz ismi yazıp reng ve boy verebilirsiniz .az kurcalayın cok güzeldir ögrenirsiniz bende aynı programı kullanıyorum burda yaptıgım resimleride phatoscape ilede cerceveliyorum |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Toplam 3 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Ellerinize sağlık...Çok başarılı çalışmalar.. |
|
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları islami nesil senin dediğin yerde fotoğrafı yükledim yazıyı istediğim yere taşıdım kelebek ay gibi şeyler de ekledim ama tek sorun ben kaydet diyince resmi değil de çalışma sayfasını kayıt ediyor lightshot programıyla kendim resimledim face'e aktarıp kopyalayıp buraya yapıştırdım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları bir de önceki yıldız ve kelebekde resmin içi istediğim renk oldu son ikisinde sadece etrafı oldu işi boş kaldı neden acaba |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları yazı ve resim puntosunu nerden büyütmem lazım |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları tamam buldum yerini punto büyütme yerini |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları islami nesil soruları erken sordum kusura bakma resmin etrafının dolgunluğu veya içinin dolgunluğu seçtiğim resimle alakalıymış teşekkür ederim öğrettiğin için |
Kolay gelsin |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Çok teşekkür ederim avatarımı değiştirdim :):) Eğer zahmet olmazsa İslaminesil sizden imzamla ilgili bir çalışma da isterim .. Kolay gelsin.. |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları çok teşekkür ediyorum çok güzel çalışma olmuş hepsini çok beğendim emeğinize sağlık kardelengül ve islaminesil... |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları islami nesil sen birçok yere yazı yazıyorsun ben bir yere yazabiliyorum başka yazayım darken yine once yazdığım yazı geliyor yazınca o değişiyor |
|
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Islami Nesil Agabeyim Teseklur Ederim Allah razi olsun Elinize,gönlünüze sağlık Rabbim gonlunuze yureginize her daim guzellik versin |
Hayırlı olsun istedigin resim falan varsa buraya gönder gereken yazı ve isimleri yapaım insaAllah |
SAAT: 03:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.