![]() |
Cevap: Fotolarla Gezi Dünyam Genelde Deniz denilir lakin işte bi yere bağlantısı olmadığı için göl dür,Sizlerde iyibilirsinz belkide görmüşssünüz dür türkiyenin en büyük dünyanın ikinci büyük gölü.. |
Cevap: Fotolarla Gezi Dünyam Alıntı:
Alıntı:
Vanlılar göl demez deniz der ben de ondan öyle söyledim azranur sen nasıl vanlısın kuzumAğzı-Açık000 Erkam turabi abinin de dediği gibi çok büyük heralde ondan ben de bi van gelini olaraktan biliyorum |
Cevap: Fotolarla Gezi Dünyam evet kardeşim etrafını arabayla 5 saatde ancak bitirdim,Gölün güzelini belkide balığı ve adaları oluşturmakta ,sonuçta ermeneliler için önemli olan Akdamar kilisesi gölde bulunan Akdamar adasında yer almakta...Canavarını hesaba hele hiç katmıyorum.. O da muamalarla dolu ya.. |
Cevap: Fotolarla Gezi Dünyam Alıntı:
|
Cevap: Fotolarla Gezi Dünyam Akdamar adası ve Akdamar kilisesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Fotolarla Gezi Dünyam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Fotolarla Gezi Dünyam Urartular zamanında yapılmış Van kalesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Fotolarla Gezi Dünyam Van kalesi ve taş kapı da bulanan çivi yazı tabletleri[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Fotolarla Gezi Dünyam eywallah kardeşim... |
Cevap: Fotolarla Gezi Dünyam gezi dünyanız baya gelişmiş... |
SAAT: 16:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.