www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi slaminesil,Al Tarihi: 31 Mart 2014 (20:30), Konuya Son Cevap : 13 Kasm 2017 (23:27). Konuya 103 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:31 |
![]() Yaznn evirisi var m keke ?
__________________ "Duh Nebm, ro Heme, Sibe bibm e ?" | |
![]() |
![]() | Mesaj No:32 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 yelik T.:
20 Mart 2014 | ![]()
var dostum.... Tercme: Menua olu Argiti konuuyor. Heybetli bir kale ina ettim ve ona kendimden bir isim verdim: Argitihinili. Arazi el dememi, bakmsz ve orakt. zerinde hibir ey ina edilmemiti. stnde akan rmaklardan tam drt tane kanal ina ettim. Daha sonra zerinde zm balar ile meyve baheleri birbirlerinden ayrldlar. Orada pek ok cesaretli giriimlerde bulundum ve byk baarlar elde ettim...Menua olu Argiti, gl kral, yce kral, Biainili kral, Tupa'nn hkimi.[4][5] Tercme: lh Ḫaldi'nin azamet ve ululuu sayesinde, Menua olu Argiti bu su kanaln ina etti. Arazi tamamen ssz ve tenha idi, zerinde yaayan hibir kimse yoktu. Argiti bu sulama kanaln yce Ḫaldi'nin ltuflar ve yardmlar sayesinde yapt. Menua olu Argiti, gl kral, yce kral, Biainili kral, Tupa'nn hkimi.[5]
__________________ Ben sizi Allahn kitabna ve Resulnn snnetine aryorum: Gerekten snnet ldrlm ve bidat diriltilmitir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:35 |
20 Mart 2014 | ![]()
__________________ Ben sizi Allahn kitabna ve Resulnn snnetine aryorum: Gerekten snnet ldrlm ve bidat diriltilmitir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:36 |
20 Mart 2014 | ![]()
Tokat Ballca maaras...grlmesi gereken bir yer ,maara iinde stunlar iinde kk su gletler...
![]() |
![]() | Mesaj No:37 |
20 Mart 2014 | ![]() [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...]
![]() |
![]() | Mesaj No:38 |
20 Mart 2014 | ![]() [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...]
![]() |
![]() | Mesaj No:39 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() Tokatl olupda u ballca magarasna gidemeyen ilk benim sanrm ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:40 |
20 Mart 2014 | ![]() gidilmesi gerekilen bir yer abla ..
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Gezi olaylarnda Kavala'ya mebbet | Kara Kartal | Gndem/ Manetler | 0 | 28 Nisan 2022 12:07 |
Gezi Park Deil Cami | Kara Kartal | Gndem/ Manetler | 1 | 05 Mays 2021 17:11 |
Gezi Park Olaylar | Esma_Nur | Anket'ler-Rportaj'lar | 2 | 25 Temmuz 2015 16:05 |
anakkale Sava Alanlar Gezi Rehberi | ATLAS | PDF | alperkara | Programlar//stekler | 0 | 26 Nisan 2015 22:10 |
gezi parkna en gzel tepki bence budur !! | makbergl | Videolar/Slaytlar | 0 | 05Haziran 2013 13:36 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|