![]() |
Atatürkü Analım... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Atatürkü Analım... ve samsuna ayak basdı... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Atatürkü Analım... islam aklıma geldikçe sende geliyosun...... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Atatürkü Analım... Buna At gözlüğü denilir Ata Ata diyenlerde olur... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Atatürkü Analım... Paylaştığınız şiir forumda kalamaz. Şiir sizee ait olmasada paylaşım yaparken küfürlü içerik olmamasına dikkat edin...iletiniz tarafımdan düzenlenmiştir..şiirini verdiğiniz şairin ismini silmiyorum okumak isteyenler şair adıyla bulabilirler.. Medineweb (şiir silinmiştir) Neyzen TEVFİK'den alıntıdır. Saygılar... |
Cevap: Atatürkü Analım... Alıntı:
anlamadım nedemek istediniz ne şiiri? bu konuda şiirmi var ben görmüyom... at gözlüğü ile ilgili yazdığım kısa sözü diorsan oda bana ait Ömer sakin ... dediğin yazarın ele bir sözü varsa bilmiyom piyasada at gözüyle bakan cok var .... |
Cevap: Atatürkü Analım... Alıntı:
hocam omersakin üyemiz bir şiir paylaşmıştı ama o şiirin forumda kalmasına izin veremezdim iletisindeki şiiri silerek niçin sildiğimi açıkladım.sonunda Medineweb yazmıştım zaten :) ama az bi açıklamaydı haklısınız..şiirin şairinin ismini silmedim ordan bakabilirsiniz bulursanız ama bence boşverin :) |
SAAT: 11:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.