www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 28Haziran 2014 (08:57), Konuya Son Cevap : 19Haziran 2025 (11:24). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]() Uydurulan Din'den İndirilen Din'e... Atadan görme din ve Resuldan görme din mücadelesi.. ![]()
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 18 | 8177 | 13 Kasım 2017 21:19 |
![]() | Serbest Kürsü | Hâdimul İslam | 3 | 1923 | 13 Kasım 2017 18:55 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 2 | 1896 | 12 Kasım 2017 07:51 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 0 | 1696 | 16 Eylül 2017 21:06 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Hâdimul İslam | 3 | 1897 | 16 Eylül 2017 21:04 |
![]() | Mesaj No:2 |
20 Mart 2014 | ![]()
"Uydurulan din'de gelinen son nokta...!! İndirilen din'i anlatınca,ya TV yayını kesilir..yada elektirikler gider...! ama... Hurafeler..din diye anlatılan tatlı hikayeler, olunca şuursuz insan kitlelerine anlatılarak , kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar.." "Allah da şöyle buyurur: “Biz size gerçeği getirmiştik.Fakat çoğunuz hakikatten hoşlanmamıştınız.” (Zuhruf-78) ![]()
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
20 Mart 2014 | ![]()
"Biz sadece kâfirleri değil , Müslümanlarıda İslâma davet ediyoruz..!" ( Ebu'l Â'lâ Mevdûdi )
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 27691 Üyelik T.:
25 Nisan 2013 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
20 Mart 2014 | ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:6 | |||
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Süpürülen dualar... Kağıda yazılan dualar süpürülmeye, yırtılmaya, çöpe atılmaya mahkumdur. Eylemle yapılan dua ve iyilikler asla zayi olmaz...
| |||
![]() |
![]() | Mesaj No:7 | |||
15 Kasım 2011 | ![]()
Hz. Muhammed'in yıkandığı su Yine onun kabrinin örtüsü Ve Üzeyir'in atının yediği arpa😳 Kıldan,örtüden tüyden dahası yalan olduğunu bile bile ne çıkmasını bekliyorsunuz.
| |||
![]() |
![]() | Mesaj No:8 | |||
15 Kasım 2011 | ![]()
Uydurulmuş dinle en çok mücadele veren, indirilmiş dinin içine zerk edilen hurafeleri ayıklamak için ömrünü vermiş bir âlim Mustafa İslamoğlu. Yanmaz kefen, dua ve yasin okuyan mezarlıklar bu dinin içine gömülmüş hurafelerin modern versiyonudur. Çok değil 20 ila 50 yıl sonrası modern uydurma hurafeler raflarda yerini alacak. O şirk ve hurafelere de örnek vericez. Diri olanları uyarsın diye..Yasin 70
| |||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kitabına Uydurulan Tesettür!. | enderhafızım | Tesettür Konuları | 0 | 28 Kasım 2012 17:01 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|