![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. nasıl oynardık nasıl oynardık kurabiye yaparız şekilden çıkarırız çamurla elimiz üstümüz hep batardı:) |
kapıya çıkmak başka oturma şekilleri yapmak benim işimdi:) peçete koleksiyonu yapmak da :) adam olacak çocuk çok güzeldi |
Kac kişi bu anı yasadi😊 hey gidi günler hey bide kopardi bantlardik😂 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Yerli malı haftası ziyafet demekti. Bir anım vardır. Öğretmenim annemden yöresel bir yemeği turşu kavurma yapmasını istemiş. Okula gidince bir açtım çantayı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Çikarmadım. Eve gidince öğretmenim aradı, turşuyu sordu. Annem "kız ne yaptın turşuyu"[emoji28] utandım herkes köfte-patlamış mısır- poğaça getirmiş, ben öğretmen kızıyım turşu kavurma göndermişsin deyip ne ağladım. Kızım öğretmenin istedi onu dediğinde şok olmuştum çok geçti.[emoji28] Sizdede vardır anılar. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Kavgada sorulmaz gülümseyen000 İyi yırtmışıngülümseyen000 Fi tarihindeydik evlat sen bilmezsin gülümseyen000 |
SAAT: 23:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.