![]() |
Hangisi Babamın)) Baba herkese tatlı ısmarlar. Tahmin edin hangisi babama aitcicekver:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sütlü tatlılardan biri ama hangisi 😊 Şerbetli tatlı desem bu yaşta dikkat etmek lazım 😉 Basit gibi görünsede şaşırtmalı bu soru.. şerbetli tatlı Senin diyelim 😊 .. Şu sarı renkli olan babanın diyorum .. |
Her baba gibi onca abartının gösterişin içinde tatlı yerken bile en sadesini en rahat yenilebilenini tercih etmiştir.. Çatal bıçak ugraştırmayın beni diyen halkalı tatlı:))) Diğerleri instagramlık görünüyor:))) |
Siz istediğinizi alın ben bunu yerim der en ucuzunu alır kendi yermahcup000 babalar sevmez böle kremalı meyveli şeyler. Eskiden anamda yapardı deyip yermahcup000 |
Bildim bak)) Babalar sade ucuz olanından tanınır anneler en pahalı en gösterişli olanından😅 |
Paylaşılabilir di ..olabilir bütce yetmemiş dir. Dört kişi pastayı yiyecek baba halka tatlısı! ortaya bir porsiyon tatlı söyleyip iki kişi yeniliyor? |
Tersi olsaydı eger yani annemin tatlısı hangisi olur diye sorsaydin .Tulumba tatlısinı anne için ayırsaydın .. Annem olsun ağzı olmasın mı derdim de 😊 Babaya olunca da ucuza gelsin 😊 Bence her ikisinede afiyet olsun ☕☕ |
Alıntı:
. Nettin abla ortya pasta 5 kaşık tam anne işi oldu hegülümseyen000 |
SAAT: 11:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.