![]() |
Bana ögle gözler ver ki Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdiğin olsunVe bana öyle bir insan sevdir ki O insanın kalbi Seninle sevişen bir mabed olsun. Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce Onunla buluşmuş olan sen olasınOnunla el ele tutuştuğumuzda Ikimizin üzerinde Senin elin olsunBana öyle gözler göster ki Ben o gözlerden sana bakayım Bana öyle bir sevgili ver ki O gözler cennete açılan iki pencere olsunOnunla öyle bir yolda yürüyelim ki Kılavuzumuz sen olasın ey RabbimÖyle bir sevgili verki bana Ona sarıldığımda kainat bize baksın Birbirine sarılsın Sevgimiz kurtla kuzuları barıştırsın Bize bakıp şeytan Adem'e secde etsin Günah sevap uğruna kendini feda etsin Ölüler birer birer uyansın sevgimizleBize öyle bir sevgili ver ki Rabbim! Sevgimizde Muhammed sevilsin Öyle sevelimki birbirimizi Hz. Hatice göklerden bize seslensin Ve desin ki;'Bak ya Muhammed bak şu sevgililere onlar bizde... bizde onlardayız. Bak Aşkımız birkez daha yaşanıyor yer yüzünde.. Allah Aşkımızı öyle çok seviyorki binlerce insana yaşatıyor.. |
Cvp: Bana ögle gözler ver ki Bana öyle güzel gözler ver ki Rabbim görmeyi bileyim.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yalnız Sana ve Resulü'ne kavuşamak için yaşlar akıtsın.. Allah razı olsun... |
Cvp: Bana ögle gözler ver ki Yolcuyum kardeş ne yazıkki tatlı suya aldananlar yurdunda böyle bir sevgi yada böyle bir sevgili yok. Yinede umarım düşlerinizi hakikate taşırsınız |
Cvp: Bana ögle gözler ver ki Alıntı:
siz de bizim için dua edersiniz değil mi???dua ile.. |
|
Cvp: Bana ögle gözler ver ki Bu gün ziyaret beldesine uğradım, Veysel karani türbesini ziyaret ettim ve hepinize dua ettim. Ama karşılığını beklerim tabii. sizde dua etmeyi eksik etmeyin. birbirlerini tanımayanların duası daha makbuldür bence, çünkü birbirlerine karşı kalplerinde herhangi bir olumsuzluk yoktur |
Cvp: Bana ögle gözler ver ki allaH raZI olsun kevır hoca................. tabı cisminatık ve yolcuyuma dua ettınız ama biz yınede sızden duamızı esırgemeyelım.... |
Cvp: Bana ögle gözler ver ki Valla burdakilerin isimlerini teker teker andım. ortalığı karıştırma medineli |
Cvp: Bana ögle gözler ver ki Kevir hocam doğru andınız di mi?cinsmatik değil cisminatık karıştırnalr var da..ama arada cins matik diyebilirsiniz kızdığınız da |
Cvp: Bana ögle gözler ver ki Sinirlendiğinizde gönüllerinizi yıkarsınız |
Cvp: Bana ögle gözler ver ki Kevir hocam! kevir ki davım serite ben de sinirlenince desem olur mu???tamam tamam kevir hocam kızmayın demem |
amn Allah cc razi olsun......hocam |
Cvp: Bana ögle gözler ver ki Kurmanc, kevır ki newéje seré mın. :))) neyse anlaşılan dilden konuşalım |
Yalnızca birbirine bakan birbirini saran gözlerle bakmak nasipetsin Rabbim. Öyle gözler versinki fıldır fıldır her yana oynamasın. Gören eylesin |
SAAT: 07:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.