![]() |
Fotoğraflar konuşursa - Davos Toplam 3 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Toplam 4 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos çok güzel olmuş |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Taktir etmekle beraber birazda güldüm ama tayyib erdoğan dik duruşu ve samimiyetiyle tüm türkiyeyi şaşırttı |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Süper yaa..Dünkü duygular aslında böyleydi..Başbakanın bi kafa atması eksikti ama atmış kadar da oldu helal olsun.Tüm oylar sana helal olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Aslında hiç bir siyasi partiyi sevmem ve hiç bir siyasiye biat etmem ama Erdoğan ın konuşması mükemeldi, hakkını vermek lazım. Ancak yinede olayı duygusal zemine çekmeyelim derim. |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Helal olsun zulme boyun eğmeyen başbakanımıza Selam olsun zalimlerin kabusu olanlara.................... Çok güzel olmuş sağol ellerine sağlık........ |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos selam olsun böyle başbakana dünya böyle lider görmedi masaya yumruğunu vuran lider!! koltuklarımız altına karpuzu bırakın dülbent kabağı bile sığmaz oldu ..... |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos o parti şu parti ile ilgisi yok bunun sayın başbakan türkiye adına yapılması gerekeni yaptı[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos HELAL OLSUN ASLANIM BENIM NE İŞE YARAR MITINGLER HATIMLER DINYENLER DIKATLE BAKIN HATIMLERLE YUREK BULAN ASLAN MITINGLERLE SAHLANDI HELAL SANA ERDOGAN HELAL |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos evet tüm oylarımız sana helal hoş olsun iyi yaptı valla iyi yaptı yakışır ona |
Cevap: Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos davosta kükredi roboski için hala susuyor ona ne demeli.. "zalimler için yaşasın cehennem" |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Yetmezmiş gibi Roboskideki Mustazaflara iftira atıyor Yok efendim Onlarda Mayın haritası varmış ama Roboskiden ona cevap geldi Mayında kolunu ayağını akrabasını ve benzerlerini kaybeden yüreklerden ... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos davosta kükredi roboski için hala susuyor ona ne demeli.. "zalimler için yaşasın cehennem" uzgn |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Kişilere zenginlere yönelik işleyen bir adalet sisteminin hakim olduğu Adaletsiz Ülkeden Adalet beklemek Adaletsizlik Olur Bra Allah'ın Adaletinin tecelli edeceği Güne havale ediyorum zalimleri ve yardakçılarını... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos aynen öyle bıra tek yapacağımız allahın adaletine sığınmak zaten |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Gayri meşru ilişkileri sonucu kürtaja başvuranlar ile Roboski Katliamını aynı derecede görenlere bu akşam ele alacağım konu ile gereken cevabı sunacam bra... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos partizanlıgı sevmemekle beraber, kasımpasalının hareketi takdire şayandır efendim. varolan gercegi görmemek icin direnen bazılarına ise tavsiyem, her nerede olursanız olun hakikatlere karsı direnmeyiniz, beceremezsiniz. |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Ala ala hakikat Kürtaj cinayetini işleyenler ile İnsanları katleden Cani zihniyetleri savunmakmıdır... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos hak ve hakkaniyet kişiden kişiye değişiyor galiba ama haksızı (zalimi) savunmak kör olmak değil, kör taklidi yapmaktır. biraz empati yapmak insanın daha objektif düşünmesini sağlar |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Alıntı:
gecmiş yıllarda bende bilincsizce yapıyordum sonradan farkettim ki üzerimdeki kisveye aykırı duruyor, terk ettim. ala ala <<<<<< derken Allah Allah mı demek istiyorsunuz, yoksa muhatabınızı alaya mı alıyorsunuz veyahutta benim gibi farkında mı degilsiniz? yazdıgınız her yazıyı takip etmemekle birlikte ilminizin varoldugunu biliyorum, fakat bu kisve uygun mu? |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Ala ala öylemi anlamında kullandım dalga geçme veya başka anlamda kullanmadım kardeş Bizim eleştirimiz başka ülkelerin insanları için ayağa kalkıp kükreyenlerin Mazlum Kürt halkı için Kaçakçılık yapıyorlardı gibi alayvari küçümseyici tavırlarınadır karnımız tok Laik sistemin savunuculuğunu yapanların siyasetlerini kardeş sizinle sorunum yok sorunum Ülkede efendilik taslayanlar iledir...selametle kalın Ama asla zalimleri alkışlamam... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Bilgilendirme icin tesekkür ederim. yani cümlenin orjinali: Öyle mi, hakikat Kürtaj cinayetini işleyenler ile İnsanları katleden Cani zihniyetleri savunmakmıdır... .)) selametle efendim. |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Aynen bacım Çünkü kendis heva ve hevesleri sonucu gayri meşru olan bir ilişki ile katledilen cenin ile. (Katledilen cenin masum ama katledenler masum değildir) Haksız yere katledilenleri aynı kefeye koymak cinayettir kızdığım nokta bu ikisi aynı olamaz yanlış anlaşıldı isem özür dilemeyide bilirim ablam... |
gayet masumane bir sekilde sordum cünkü gercekten farkında degilsiniz diye düsündüm ve aynı zamanda yazılarınızın tamamını takip etmiyorum derken de belki kullanıyorsunuzdur fakat ben görmedim manasındaydı. kar zarar durumu degildi yani .) dünya görüslerimiz, vatan millet düsüncelerimiz ve hatta siyasi bakıslarımız farklı olabilir. bu en dogal hakkımızdır, ne ben sizi nede siz beni yargılayamazsınız. yapılacak en alimane hareket tez cürütmektir (yada daha kibar bir kullanımla paylasmaktır) fakat ben bundan da önemli gördügüm seyi dile getirdim o kadar .)) neyse huzurlu ve nurlu geceler diyerek noktalayım... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Konu nereden nereye geliyor. İyisi mi birbirinizi kırmayın, kim kimi ülkeden kovuyor:) . "Yunus gibi olma "demiyor mu Allah ayetinde. Her konuda aynı düşüneceğiz bir durum olmamalı. Tevhide aykırı olmamak şartıyla gerek siyasal konularda gerekse fıkhı konularda gerekse toplumsal olaylarda farklı düşünmeye tahammülüz olmalı.Sevmek de zorunda olmazsın, terk etmek de zorunda olmazsın. Hangi ortamda olursak olalım önemli olan Müslümanca ayakta kalmak, hidayetten ayrı kalmamaktır. İfadelerimi belirli şahıslara değil, genel söylüyorum:) |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos anlamsız ve kardeşlikleri zedeleyen mesajlar silinmiştir. Allah aşkına,sevsenizde sevmesenizde,dünyada ilk kez(dikkat edin dünyada diyorum) bir başbakan dünyanın gözü önünde israili kepaze ediyor.o başbakan tc başbakanı. müslüman veya gayri müslim dünyada, afrika ülkelerinin,israilden zülüm gören herkesin,başta gazzeli mazlumlarının,tüm mazlumların göğsünü kabarttı.hayr duasını aldı.... konuyu nereye taşıdık! lütfen!... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Fotoğraf karelerinde verilenler tamamen danışıklı,dövüştür.ne den mi, çünkü tayyip bey ve onlar birbirinin dostudur,dostlar arasında olur böyle şeyler. Değişen dünya düzeninde dengeleri kurmaya çaılaşn müstekbir güçler,mustazaflaştırdıkları halklara hep devamlı böyle devlerle savaşan kahraman görüntüsünde ama onlara yaslanınca içi boş kütükler,yutturmuşlardır ve halende yutturmaya çalışmaktalar, Sayın tayyip bey çok kahramandıda,kendi 9 vatandaşı uluslar arası suda vurulduğu gün kükrüyor ama o akşamıda ticaretinide yapıyordu[heron alış verişi],yaparak. Ayrıca çok kahramandıda ırakta öldürülen milyonlarca insanın vurulmasında en büyük pay olan ADANADAKİ İNCİRLİK HAVA ÜSSÜNÜ ABD,açmayarak one munit,deseydiya,ve dahası...saymaklada bitmez... dedimya bunlar birbirinin dostudur ve dostlara arasında olur böyle şeyler,orta doğuda laiklik çağrısı yapacak bi içiboş kütük misali bi kahraman lazımdı,seçimlere yakın bi zaman diliminde ONEMUNİT,nede güzel geldi kendini Allaha ortak koşan hükmetme yetkisini kendinde gören HÜKÜMETE,,,,, |
|
Cevap: Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos Alıntı:
gülümseyen000 |
SAAT: 21:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.