![]() |
Cevap: Risale-i Nurdan Vecizeli Fotolar Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Risale-i Nurdan Vecizeli Fotolar Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Risale-i Nurdan Vecizeli Fotolar |
Cevap: Risale-i Nurdan Vecizeli Fotolar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Risale-i Nurdan Vecizeli Fotolar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Risale-i Nurdan Vecizeli Fotolar ZAHİRDE ZARARLI GİBİ GÖRÜNEN ŞEYLER HAKİKATTE NİMETTİR... ZAHMETTE RAHMET VARDIR.. İMAN HİZMETİ UĞRUNDA BAŞIMIZA NE GELSE HAYIRDIR... "Bana sen şuna buna niçin sataştın ?"diyorlar.Farkında değilim;karşımda müthiş bir yangın var,alevleri göklere yükseliyor.İçinde evladım yanıyor,imanım tutuşmuş yanıyor.O yangını söndürmeye ,imanımı kurtarmaya koşuyorum. YOLDA birisi beni kösteklemek istemiş de ayağım ona çarpmış; Ne Ehemmiyeti var?O müthiş yangın karşısında bu küçük hadise ,bir kıymet ifade eder mi ? Dar düşünceler,Dar Görüşler....." Bediüzzaman (R.a) Alıntıdır |
Cevap: Risale-i Nurdan Vecizeli Fotolar Bu dünya bir misafirhanedir. Madem ölüm var, kabre girilecek. Bu hayat gidiyor, bâki bir hayat geliyor. Bir defa top tüfenk denilse, bin defa Allah Allah demek lâzım gelir. Şualar - 439 alıntıdır |
Cevap: Risale-i Nurdan Vecizeli Fotolar EYVAH! ALDANDIK ŞU HAYAT-I DÜNYEVİYEYİ SABİT ZANNETTİK O ZAN SEBEBİYLE BÜTÜN BÜTÜN ZAYİ ETTİK. EVET, ŞU GÜZERAN-I HAYAT BİR UYKUDUR,BİR RÜYA GİBİ GEÇTİ... ŞU TEMELSİZ ÖMÜR DAHİ,BİR RÜZGAR GİBİ UÇAR GİDER... alıntıdır |
SAAT: 15:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.