![]() |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Vize Sınavı Tarihleri...14-15 KASIM =CUMARTESİ-PAZAR [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hepimize başarılar diliyorum...selametle.. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Arkadaşlar dersler nasıl gidiyor?hadisler hukuk Vs..bu dönem dersleri çok yorucu |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
|
|
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü k.kerimde finalde hatice hocaya dustum ve 44 aldım.çok üzüldüm.bilmedigim halde kalsam üzülmezdim.alak süresinde takıldım ve beklemedi.hayırlısı olsun.büt de zorluyorlar mı tavsileriniz var mı bana verebileceginiz. |
. |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü siz face gruplarında var msısınz? Finallerde Ahmet hoca cok zorlamıs.Yasar hocanın sınıfından cıkanlar ise aglıyarak çıkıyordu.Remzi hocayı da beklenilenin aksine oldugunu söylediler.Korkutuyor beni.Sıfatları tarif olarak sorsa biliyorum.Ama örnegin gaf harfındeki sıfatları say dese oyle bi cırpıda sayamam.Nasıl sorarlar acaba ? |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Bunlar yüzünden kuran ı yaz okulunda verdim üstten.bu sene rahatım o açıdan.hocaların bir anı bir anını tutmuyor.Ahmet hocaya sert derler ama bize çok iyi davranmıştı.remzi hoca hakkında yorumsuzum malesef.adil değil.siz ezberlerinde tam yapın inş geçersiniz aralardan okuyarak çalışın bir de. |
SAAT: 12:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.