![]() |
Kalbimin götürdüğü yere gideyim deyince, öyle çaydanlığın başına gidiyorum. Romantikliğe gerek yok! ve benim daha içmem gereken çok çay var...☕ ☺️ Sıradaki çay sınav kaygisı yaşamaya başlayan Allahın kulu'na gelsincycycy |
Allah razi olsun cnm cok iyi geldi bilsencycycycycycycy/cic/ek/ bende cayimi aldim geldim ici yananlara cay yok mu diyenlere sifa olsun/cic/ek/klpp/ |
Allahim siiri simdi gordum nasil okuduysam artik gülümseyen000 Cok sakinim iyiyim sanki |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay dedim... -demli mi diye sordu ! Ahh bu soru; tabi ki demli idi, Çay açık yüreğim senliydi, bu yüzden hep demli idi... Bakıyorum da ne ihtimaller denemişim, Sadece deminde bir sevda için... Çay demlemek gibiydi sevdaya başlamak; Bismillah deyip ateşi yakmak, Sevda suyunu gönül çaydanlığında kaynatıp, Sonra aşkı bir güzel harmanlayıp, Sabırla, duayla...demine bırakmak... Dem dem koymaktı yüreğe, Sonra yudum yudum şükretmekti yüreğe değdirene... Ve bir ömürlük deme değil iki cihan tek bir deme ram olmak duasıydı... Nasipse hep demli... Hep senliydi... Başeditim topla bizi başına, çaylar yolda , Yüreğimiz dost da. Huzurun adresi burda...cicekver |
Alıntı:
Aman Allah..Bu dizelere çaya gelmeyen varsa, hele ki demli sevmeyen varsa kovalarim burdan teee karşı ki foruma kadargülümseyen000 /cic/ek/ Forum milleti gelin şoyle dizilin bakim..Sağ baştan çayları koyuyorum..en fazla iki bardak ićin..Hem servisi zor hem ancak yeter...hyyyyy Dizelere bayildım editim..Demini almiş demli bir çaya kim hayir derki..Vakit ikindi..Çayinı yudumlayanlara afiyet olsun..Hayirlı vakitler medineweb ailem.../cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bütün forum toplandık toplandık toplandıkhyyyyy Kestane ve kavrulmuş findiğımı alıp geldim. Semaveri alip gelsin birisi...cy [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Niyet ettim Allah rızası için çay demlemeye. Ya Rabbi ! Şu ateşin bu suyu kaynattığı gibi, gönlümüzüde aşkının ateşinde pişir..... Benimle birlikte tüm dostları şu kestanenin yanına düşür...gülümseyen000 |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Belkide en güzel yanlarındandı çayın; İkram edenin yüzündeki doğallık... Ne mekan önemliydi, Ne de gösteriş.. ...sade çaydı; ama o çay başka çaydı, Yudumladıkça yüreğe değen, yüreğe değdikçe birleştiren... Çaya buyurmazmısınızc* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çayının ne zaman tazelendiğini anlamıyorsun ya, işte o evde sevgi, huzur var:):)cicekver/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çay vaktidir..Herkese tam deminde çay ve bol muhabbetli vakitler efenim.... |
Toplam 3 Eklenti bulunuyor. Bu aralar hastalıkla mücadele eden sevgili editörümüz nurşen hocama gelsin bu limonlu zencefilli çayım.../cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Trabzonda her köşe başında bu çiçeği görüyordum. Sordum ne çiçeği bu diye.."Nergis" miş. Güzelliğine zarifliğine bayıldım. Zarif editime hediyem olsun... Başucuna koy moral verir mutlu eder seni hapşırmazsan tabi /cic/ek/ Zencefil çayını da yudumla. İstirahat et. Allah şifa versin... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bende çayımla gelem bari..çok geçmiş olsun can dediğim.Rabbim acil şafi adıyla şifa versin.. Rahatına bak zencefilini de ihmal etme.. Sevenlerinide unutma cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay,ruhun kendini dinleme halidir, serde efkar, solda hüzün yudum yudum, duman duman tefekkür… Ancak yeter forma :) Buyrun efendim bardağı alann gelsinnn 🌿cy |
4 demlik anca kafidir hocam şuanki çevrimiçi olanlara gelsin o zmn(: |
Alıntı:
|
''Ferhat gibi dağ delemem lakin, sana dua edebilir ve istediğin bir vakit çay demleyebilirim..'' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] …Bir bardak demli çayda gizlidir bazen mutluluk! Demlenmiş muhabbetlere yelken açmanız kaçınılmaz olur. Zamana inat soluklanmaktır çay. Asırlık bir Mekandan gökyüzüne yalın bir mutluluk olarak yayılır kokusu buram buram… İşte budur ki |
çay mübarektir yalnız içene:-) arkadaşınla beraber yudumlayanlara her sofraya yakışır |
Alıntı:
Hastalık ugrayınca kolay kolay gitmiyor Hatta hastalık dinlenip dinlenip tekrar ugruyor:) Bu caylarda medineweb dostlarına gelsincycycycycy |
Alıntı:
Geçecek İnşaAllah klpp/ |
Kalabalık Etrafım.. Bazısı Canıma Can.. Bazısı Ömrüme Ziyan.. Bazısı da.. Bitmeyen İmtihan... Neyseki çay var.... Akşam Çaylarınız Trabzon'dan gelsin medineweb ailem [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
cy cy cy cy cy @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]sukutu_Ezber @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne güzel demiş şair; ‘’Geleydin bir çay içimi, sen çay dökerdin, ben de içimi.’’ Çay içelim mi (: |
Bir mesajda benden bahsedilmişc* Allah razı olsun sayın editim..İçelim tabisicicekver/cic/ek/ Yalnız Hangimiz çay dökelim Hangimiz içimizi :) Siz ikisini de dökün ben hem içeyim hem dinleyeyim olmazsa. )) |
cy cy cy cy cy Bügün ki çaylar kime gitsin bakalım... @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]2 @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...].. Edit arkadaşlarıma gelsin cicekver |
ArO* @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] abla. |
Alıntı:
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sevgili @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] editim çay verenlerin ne çok maşallah...Şifa olsun bu güzel dualar... Ne çiçeğidir türü nedir bilmem...Ama insanın içini dirilttiği aşikar...Bir bardak şifa çayıyla yanında şükür çiçeği olsun efenim...İyi bak kendine... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Efendim, vakti şerifleriniz Hayr olsun...Sobada demini almış çayım yanında tereyağıyla buluşturmak üzere kızartılmış ekmeğim var... Acaip şekilde köy kokulu hemde:):) Bütün yönetim ve medineweb ailesi toplansın...Buyursun... Dışarda bahar yağmuru..İçerde sobanın üstünde kaynayan çay ve Kızarmış ekmek...Güğümden çıkan kaynayan su sesine bu zamana kadar hiç dikkat etmemişim...Tam terapi:):) @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocalarım sizleri de beklerim efenimcy En kalbi selamlar dostlar/cic/ek/[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Belki de HASRET Bir yerlerde bir zamanlar içilen Bir bardak çayın adıdır. Ya da çayı içerken düşündüklerimizin @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...].net ailesi çayımız hazır :):) cycycycycycycycy/cic/ek/ |
Allah razı olsun dostun ellerinden ikram gormek ne kadar hoş rabbim de size ikram etsin teşekkür ederim:) c* |
Ateşe Hakiki Bir Çay Koyalım. Kenti Unutanlardan Olalım. :klp: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]_ @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Teşekkür ederim..çay verenlerin çok olsun inşaAllah.. Yüreğin dert görmesin, @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] cy cy cy |
eline sağlık mis gibi olur semaver çayı bizim buralarda da hava ısınıyor biz de piknik sezonunu açarız inşallah mis gibi semaver çayı eşliğinde (: |
oyyy oyy çok teşekkürler sayın yöneticim iyi gelir çok yorgunum hafta sonu iki gün kalabalık misafirlerim olacak,, iş ettim bu gun yoruldum çay yaptım kendime içiyorum yarın kaldığım yerden devam edeceğim inşallah bunlar güzel yorgunluklar Rabbim misafirlerin eksikliğini vermesin inşallah,,,:-) /cic/ek//cic/ek/ çok çok teşekkürler klpp/klpp/ |
Alıntı:
Bizim mutfak dan yardım al canom .. Pudingli kek önerebilirim .aksamdan yap bayatlamıyo zaten 2/3 gün.. Sonra bir pogaca birde portakal tatlısı Oldu sana bir menü ..Bak merakım da gitti gülümseyen000 |
Alıntı:
yaprak sarma ,boğaca birde burma tatlısı var inşallah,,,cicekvercicekver |
Alıntı:
|
şimdi orada olup o çaydan içmek vardı ne güzel olurdu pikniğe gitmek lazım odun kokusuna bayılıyorum,,, :) çay odun kokmalı,, |
Gidip bi çaymı demlesem acabadüssünceli000 Bu sefer yeşilsfhfgshsfhsgh |
[emoji116][emoji116][emoji116][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 09:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.