![]() |
Payitaht bu bölümü insanin içini yaktı. Ümmetin emirine okunan darbe bildirisi ve yaşanılan o an insanın gözlerinden nem düşürüyor |
Bu çay içilir....Forum ailesi vakti şerifleriniz hayır ola..Huzur Dola. .. Muhabbetle.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
oy maşallah barekallah çok güzeller bu papatyalar @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayın yöneticim,,:-) hemide çay var,, birde derdini anlayan arkadaşın var mı yanında,,:-) |
Alıntı:
Dert benimle hiç iyi geçinemiyor, bir bardak çay içmeye bile vakit bulamazsfhfgshsfhsgh ama dersenki şu huzura eşlik edecek biri varmıydı diye...Huzur hep kalıcı Elhamdulillahklpp/ Huzura eşlik etmeye arkadaş aranıyor.Gel @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bacım /cic/ek/ |
papatyaları çok severim papatyalar başkadır benim nazarımda,,:-) çok güzel önemli olan tefekkür etmek o kadar çok arkadaş Rabbim nasip eder ki insana yeter ki yüreğini açsın hikmete klpp/klpp/ çok güzel dert senle geçinmesin bunun yolunu bulmak en iyi care ve huzur olsa gerek sayın yöneticim :) ga/li/pga/li/p yoksa içimize elemleri hep biriktirdikçe keza ben de öyle taşınmaz hal alıyor,arkamıza atıp yola devam etmek lazım ve yaparız inşallah /cic/ek//cic/ek/ çok güzel yerdesin insan bulunduğu yerin acısıyla tatlısıyla Allah için y yaşamasını bilirse ne mutlu ona öyle oluruz inşallah /cic/ek//cic/ek/ selam olsun onlara başta sana mübarek olur bi gün inşallah kısmet /cic/ek//cic/ek/ @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] /cic/ek//cic/ek/ |
Seven gönüller arasındaki uzaklığa - Pisagor; HİPOTENÜS, - Eyüp Sultan; İSTANBUL, - Fuzuli; AŞK, - Veysel Karani; GURBET, - Mevlana; ŞEMS derdi belki… Ben:))) "Çay koydum, gelin içek" diyorum=))[emoji257][emoji257][emoji257][emoji257][emoji257] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Medine web ailesine selamlar saygilar |
Alıntı:
senin ile aynı dönem aöf okuduk :):) neler yapıyorsun okumaya devam ettin mi meslek sahibi oldun muc* |
Rabbim herkesten razi olsun medinewebin ustumuzde hakki cok kitaplara calismayip hocalarimin ozet ve sorularina calisirdim |
Bu sefer buuzzzz gibi soğuk limonatam var size dostlar...Kimse Hayır demez herhalde =)) Buyurun....[emoji253][emoji253][emoji253][emoji253] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
"İlla da çay illlada çay" derseniz buyurun efenim çaylarınızı ikram edeyim☺ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Tesekkurler |
“Duygularımızı; ÇAYDAN daha iyi anlayabilecek, Anlatabilecek, Harici hiç bir sistem yok Azizim...” [emoji260][emoji260][emoji261][emoji261][emoji264][emoji264] Sabah ul hayr ehli medineweb[emoji258][emoji272][emoji259] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
"İçimi derledim, yüzümü topladım Çıktım pazara kalbime kilit baktım Kimsenin duyduğu yoktu kimseyi Trenleri ve ağaçları da. Ağır sustum, uzun bekledim. Usandık çay edebiyatından ama, Sen bana bir İnşirah oku, ben sana çay demlerim." Sevgili @su damlası editim ve ayın üyesi @Ömer.asaf misafirimize ikram edeyim.. Su damlası editim çayın sıcaklığıyla beraber, heybesinede en sıcak sözcükleri doldurup gelmesini bekliyoruz..Bekleniyorsun editim[emoji256][emoji256][emoji263][emoji263] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ellerinize sağlık çok iştah açıcı gözüküyor 😃 |
Oh afiyet olsun😀 |
Sohbetiniz daim olsun o zaman. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gününüz güzel geçsin arkadaşlar. |
Alıntı:
|
Hadi buyrun çaýımız var dostlar ...cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Yeni bir Güne Bismillah... Günü çoktan başlayanlar bütün forum dostlarına gelsin bir bardak çay... Sabahı şerifleriniz Hayr olsun efenim... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Başladık efenim başladık sizin kdr dekorarif olmasa başladık güne erken başlamak gibisi varmı Rabbim cümlesine nasip etsin sbh namazından nasiplenmeyi güneşin nazlı nazlı doğuşundan nasiplenmeyi gün doğumunu yatakta geçirenler, hayatı tersden yaşayanlar inşallah sizinde aklınız başınıza gelir tez zamanda 🌹 |
Alıntı:
Amin amin vakti bereketli olsun herkesinc* Vakit kahve vakti birde onu ikram edeyim hele hele/cic/ek/ |
Yalnızlık güzel de biri çay yapmalı yada " bi çay demle de içek " diyen bir ses olmalı.. Yok bi çay veren 😊 Nere /de olursa olsun ,bir çay birde sohbeti güzel bir dost olsun... cy cy cy |
Çaysız kalmışya buralar.Töbe estağfirullah[emoji4] Hiç olacak iştir[emoji55] Kaptım geldim editim.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Çay sebebdir belki, Gönül ister ya sohbeti, Mana ,huzur çayda olsun, Yüreğim huzurla dolsun...😊😊 Çay verin çok olsun,can dediğim geliyorum bi koşu 🙌🙌🙌 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay, tek başına içildiğinde hüzün, iki kişi içildiğinde huzur veren bi Nimet… gün ışığı /benimle çay içermisin..🙋 |
😊🤗süper... Gerçi bu saatte de uyku kaçırır ama.... |
Ağustos sıcağında pişsek yinede vazgeçemiyoruz çaydan.)) Medinewebin çalışkan Yaz Kursu öğrencilerine gelsin tam kıvamında çayımız.. İyi dersler hepinize...Bol kazançlı bir yaz olsun inşallah...Gelcem derse az sonra =))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Afiyet olsun ben de geldim yer var mı? |
Çay demlendimi?kim koyacak? Ay yoksa demlemedinizmi?Tövbe estagfirullahafrn*hiç olacak iştir:):) Demli cy ltfn52 RcA* Sükut bacinin çayı vardır mutlaka(: Acıyın garibe/cic/ek/ |
Alıntı:
Çay demledim ama kuşburnu çayı gülümseyen000gülümseyen000 buyur gel seversen henüz içmedim/cic/ek//cic/ek/ İyi gelir sana (:(: emin ol /cic/ek//cic/ek/ Ben acırım sana,,, gülümseyen000gülümseyen000 çabuk gel /cic/ek//cic/ek/ |
Alıntı:
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Gofret de veririm sana /cic/ek/ /cic/ek/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne arzu ederseniz,,, cicekvercicekver |
Alıntı:
Zahmet etme demekte yok bu yüzsüzde ma/hcup000/ o varmı bu varmı? Birde gül derip tepenize çıkarmayın karışmam /cic/ek/ samimiyetiniz yeter efenimc* |
Alıntı:
Misafirsiz ev olur muma/hcup000/ Başımızın üstünde yerin var,, cicekver/cic/ek/,, /cic/ek//cic/ek/ |
"bese xudé zédeke"[emoji106] [emoji257][emoji253] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Her zaman her yerde içmeye bayılırız /cic/ek/klpp/ Piknik de o tüten semaver yok mu içine odun kokusu siniyor bayılıyorum,, cyklpp/ Uzun uzun içiyorsun dipini bulana kadar gülümseyen000gülümseyen000 ma/hcup000/ |
SAAT: 09:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.