|  | 
| 
 cy cy cy cy cy @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]sukutu_Ezber @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne güzel demiş şair; ‘’Geleydin bir çay içimi, sen çay dökerdin, ben de içimi.’’ Çay içelim mi (: | 
| 
 Bir mesajda benden bahsedilmişc* Allah razı olsun sayın editim..İçelim tabisicicekver/cic/ek/ Yalnız Hangimiz çay dökelim Hangimiz içimizi :) Siz ikisini de dökün ben hem içeyim hem dinleyeyim olmazsa. )) | 
| 
 cy cy cy cy cy Bügün ki çaylar kime gitsin bakalım... @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]2 @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...].. Edit arkadaşlarıma gelsin cicekver | 
| 
 ArO* @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] abla. | 
| 
 Alıntı: 
 @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 Sevgili @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] editim çay verenlerin ne çok maşallah...Şifa olsun bu güzel dualar... Ne çiçeğidir türü nedir bilmem...Ama insanın içini dirilttiği aşikar...Bir bardak şifa çayıyla yanında şükür çiçeği olsun efenim...İyi bak kendine... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Efendim, vakti şerifleriniz Hayr olsun...Sobada demini almış çayım yanında tereyağıyla buluşturmak üzere kızartılmış ekmeğim var... Acaip şekilde  köy kokulu hemde:):) Bütün yönetim ve medineweb ailesi toplansın...Buyursun... Dışarda bahar yağmuru..İçerde sobanın üstünde kaynayan çay ve Kızarmış ekmek...Güğümden çıkan kaynayan su sesine bu zamana kadar hiç dikkat etmemişim...Tam terapi:):) @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocalarım sizleri de beklerim efenimcy En kalbi selamlar dostlar/cic/ek/[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi | 
| 
 Belki de HASRET  Bir yerlerde bir zamanlar içilen Bir bardak çayın adıdır. Ya da çayı içerken düşündüklerimizin @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...].net ailesi çayımız hazır :):) cycycycycycycycy/cic/ek/ | 
| 
 Allah razı olsun dostun ellerinden ikram gormek ne kadar hoş rabbim de size ikram etsin teşekkür  ederim:)  c* | 
| SAAT: 14:24 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.