![]() |
cy cy cy cy cy @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]sukutu_Ezber @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne güzel demiş şair; ‘’Geleydin bir çay içimi, sen çay dökerdin, ben de içimi.’’ Çay içelim mi (: |
Bir mesajda benden bahsedilmişc* Allah razı olsun sayın editim..İçelim tabisicicekver/cic/ek/ Yalnız Hangimiz çay dökelim Hangimiz içimizi :) Siz ikisini de dökün ben hem içeyim hem dinleyeyim olmazsa. )) |
cy cy cy cy cy Bügün ki çaylar kime gitsin bakalım... @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]2 @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...].. Edit arkadaşlarıma gelsin cicekver |
ArO* @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] abla. |
Alıntı:
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sevgili @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] editim çay verenlerin ne çok maşallah...Şifa olsun bu güzel dualar... Ne çiçeğidir türü nedir bilmem...Ama insanın içini dirilttiği aşikar...Bir bardak şifa çayıyla yanında şükür çiçeği olsun efenim...İyi bak kendine... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Efendim, vakti şerifleriniz Hayr olsun...Sobada demini almış çayım yanında tereyağıyla buluşturmak üzere kızartılmış ekmeğim var... Acaip şekilde köy kokulu hemde:):) Bütün yönetim ve medineweb ailesi toplansın...Buyursun... Dışarda bahar yağmuru..İçerde sobanın üstünde kaynayan çay ve Kızarmış ekmek...Güğümden çıkan kaynayan su sesine bu zamana kadar hiç dikkat etmemişim...Tam terapi:):) @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocalarım sizleri de beklerim efenimcy En kalbi selamlar dostlar/cic/ek/[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Belki de HASRET Bir yerlerde bir zamanlar içilen Bir bardak çayın adıdır. Ya da çayı içerken düşündüklerimizin @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...].net ailesi çayımız hazır :):) cycycycycycycycy/cic/ek/ |
Allah razı olsun dostun ellerinden ikram gormek ne kadar hoş rabbim de size ikram etsin teşekkür ederim:) c* |
SAAT: 16:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.