![]() |
Payitaht bu bölümü insanin içini yaktı. Ümmetin emirine okunan darbe bildirisi ve yaşanılan o an insanın gözlerinden nem düşürüyor |
Bu çay içilir....Forum ailesi vakti şerifleriniz hayır ola..Huzur Dola. .. Muhabbetle.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
oy maşallah barekallah çok güzeller bu papatyalar @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayın yöneticim,,:-) hemide çay var,, birde derdini anlayan arkadaşın var mı yanında,,:-) |
Alıntı:
Dert benimle hiç iyi geçinemiyor, bir bardak çay içmeye bile vakit bulamazsfhfgshsfhsgh ama dersenki şu huzura eşlik edecek biri varmıydı diye...Huzur hep kalıcı Elhamdulillahklpp/ Huzura eşlik etmeye arkadaş aranıyor.Gel @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bacım /cic/ek/ |
papatyaları çok severim papatyalar başkadır benim nazarımda,,:-) çok güzel önemli olan tefekkür etmek o kadar çok arkadaş Rabbim nasip eder ki insana yeter ki yüreğini açsın hikmete klpp/klpp/ çok güzel dert senle geçinmesin bunun yolunu bulmak en iyi care ve huzur olsa gerek sayın yöneticim :) ga/li/pga/li/p yoksa içimize elemleri hep biriktirdikçe keza ben de öyle taşınmaz hal alıyor,arkamıza atıp yola devam etmek lazım ve yaparız inşallah /cic/ek//cic/ek/ çok güzel yerdesin insan bulunduğu yerin acısıyla tatlısıyla Allah için y yaşamasını bilirse ne mutlu ona öyle oluruz inşallah /cic/ek//cic/ek/ selam olsun onlara başta sana mübarek olur bi gün inşallah kısmet /cic/ek//cic/ek/ @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] /cic/ek//cic/ek/ |
Seven gönüller arasındaki uzaklığa - Pisagor; HİPOTENÜS, - Eyüp Sultan; İSTANBUL, - Fuzuli; AŞK, - Veysel Karani; GURBET, - Mevlana; ŞEMS derdi belki… Ben:))) "Çay koydum, gelin içek" diyorum=))[emoji257][emoji257][emoji257][emoji257][emoji257] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Medine web ailesine selamlar saygilar |
Alıntı:
senin ile aynı dönem aöf okuduk :):) neler yapıyorsun okumaya devam ettin mi meslek sahibi oldun muc* |
Rabbim herkesten razi olsun medinewebin ustumuzde hakki cok kitaplara calismayip hocalarimin ozet ve sorularina calisirdim |
Bu sefer buuzzzz gibi soğuk limonatam var size dostlar...Kimse Hayır demez herhalde =)) Buyurun....[emoji253][emoji253][emoji253][emoji253] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
SAAT: 16:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.