| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: Bugün (13:07), Konuya Son Cevap : Bugün (13:07). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:1 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ......Öyleyim ki....... ..Mecalsizim... ne dinlenecek kadar zamanım var ne de ayakta duracak gücüm öyle zayıf.. öyle kırık.. öyle... öyleyim ki....... kelimeler halimi anlatmakta aciz bense eksik bugün beni anlatan söz hiç alışılagelmedik... yürek yorgunluğu var üzerimde bu öyle bir yorgunluk ki çok ağır geliyor bedenime ...taşıyamıyorum... altında ezildiğimi hissediyorum here geçen saniye yürek ne kadar büyük olursa acı da o oranda büyüyormuş anladım bugünlerde yürek yorgunluğu var üzerimde uzaklarda aramayın bakın belirtileri gözlerimde eğer gözyaşlarım yorduğum yüreğimin diyetiyse bak akıtıyorum işte göz pınarlarımı kurutacak derecede ben diyetimi ödüyorum şimdi sıra sende ama sende o diyeti ödeyecek yürek nerdeee taşların diyeti olmaz biliyorum merak etme.. alıntı
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Satır Arası Birkaç Kelam | su damlası | 0 | 11 | 03 Nisan 2026 13:07 |
| | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 0 | 4 | 03 Nisan 2026 13:04 |
| | su damlası/Kişisel | su damlası | 0 | 7 | 03 Nisan 2026 12:34 |
| | Börekler ve Hamur İşleri | su damlası | 0 | 62 | 22 Mart 2026 18:44 |
| | Muhtelif Konular | Hâdimul İslam | 1 | 140 | 17 Mart 2026 11:36 |
![]() |
| Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |
| .::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |