![]() |
abi bunları okuyacağıma ben cahil oluyum bırak yaa....kimseye-söyleme000 |
ben iyiki o yazı yayınlandığında forum da değildim..eğer olsaydım rtük kapatırdı forumu..:))::):) |
Ferdi kardeş zahmet olacak devamlı giriş yapsanda bizde senden feyz alsak olmazmı :) |
Alıntı:
ben burda olsam beni de banlarlar..:):):):) |
Kardeş usul Kur'ani metod ile olduktan sonra sorun olmaz Ayet ne diyor Delilleri ile sende delil ile gel başım üstüne aklıda unutma :) |
Ferdi kardeş ben Kurani metod dedim sadec Kuran demedim elbette Kuran,sünnet,hadis,icma,kıyas vb olmalı zaten dini bir bütün ele almadığımız zaman bilirsin sonu ne olur edip yüksel sapkını olunur yada yaşar nursuz |
Herşeyi Kuranda aramaya kalkarsak o zaman Ansiklopedi olması lazım Allah azze ve celle temek hususları vermiştir Allah resulü açıklamış ve uygulamıştır.Alimler içtihad ile asırlarının sorunlarına çözüm bulmuşlardır din bir bütündür parçacı yaklaşımdan Allah muhafaza etsin . |
Ben geldim SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM UZUN Bİ ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜM ARANIZA SİZLERİ VE BU YUVAYI ÇOK SEVİYORUM BİRDAHA HİÇ AYRILMAYIZ İNŞ amn* |
Hoşgeldiniz Kardeşim Hayırlısı olur İnşaallah. |
Cumartesi günlerini degersiz gecirenleri protesto ediyorummmmmmmmmmkızgın000kızgın000kızgın000kızgın 000kızgın000 |
SAAT: 06:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.