![]() |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
Herkesin belli bir kapasitesi vardır kardeş hiç bir zaman hiç bir yerde kim ne derse desin moraliniz ve motive sistemleriniz :) alt üst olmasına izin vermeyiniz..Not bu bugün düşer yarın yükselir herşey bizim moral ve motive sistemlerinin yerinde ve huzurlu olmasına bağlı ..Allah c.c. her daim yar ve yardımcınız olsun..evet000 |
|
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) dün gece ben özet çıkartırken televizyonu son sesle dinleyen eşimi ve telefonda babaannesiyle hiç susmadan konuşan oğlumu ve o odadan başka odaya gitmeyen kendimi protesto ediyorum |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) Halıkı Rahimimizin bize vermiş olduğu öyle büyük kapasite sabır gücü varken lain şeytanın vermiş olduğu küçücük bir vesveseye ve hayatta karşıma çıkan küçük engellere hemen pes etmemi Protesto ediyorum......... |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) 3,65 ile yüksek onur belgesi almamı tebrik etmeyen beni kızkardeşimle kıyaslayan kardeşin belki 3,90 ile yüksek onur belgesi aldı diyen yüksek onur belgesi alacağımı bile heyecansız hale getiren eşimi protesto ediyorum sadece eşimin bana aferin çocukla evle o kadar sene aradan sonra başarabildin demesini istiyorum çok mu istiyorum |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) kuran mealine katılmayan herkesi protesto ediyorum... |
|
|
kurandaki bir harfin bile 100 lerce manası vardır beşerin aklı fikri yetişemez buna tefsirciler yalnızca bir kelimeye bir anlam vermiş diğerleri bir kaç mana Rabbimin kuranı kerimde tam olarak ne dediğini ancak ahiret gününde öğreneceğiz evet000inşallah |
Cevap: Protesto Ediyorum .. :) bildiklerini kimseyle paylaşmayıp kendine saklayanları protesto ediyorum |
SAAT: 13:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.