![]() |
ferdi, ortalığı karıştırmışsın gene..düşüncelerinde yüzde yüz haklı iken,kullandığın yakışıksız uslup ile yüzde 200 haksız duruma düşüyorsun. senin gibi düşünen fecr,mevlüt,müslümanlardan,abdulhamid abilerine bak bi..hakaret var mı ?ama düşüncelerini sansörsüz acımasız bi şekilde dile getiriyorlar...seninde bu adap edep dairesinde kalmanı isterdim..yazdıkların googlede çıktı ve inan medineweb adına ,inançlarım adına,ahlaki değerlerim adına kızardım. bu tür nahoş uslup,Muhammedi ahlakla bağdaşmaz be hocam.karşı eleştiri küfür,hakaret etmek olamaz. kaale alacağını ümit ediyorum... saygılar.. selver ve kumtanesi sizde aramıza yeniden hoş geldiniz... |
Alıntı:
|
benim yakışıklı imzamda neden html kodları kullanılmıyor... |
2008 den bu yana üyeyim.hala acemi üye imişim. ne zaman usta çıraklıktan kurtulacam beeeeee |
Gerekli düzenleme yapıldı Kürtoğlu abi Tecrübeli Üye oldunuz.. Bu tür sorunlar bize iletilirse düzeltilecektir. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Foruma katkıda bulunmayan değerli üyelerimizi bekliyorum Protesto etmiyorum kimseyi: |
Alıntı:
yitik baba gözlüklerim mi tozlanmış benmi göremiyorum.aynı acemi işte:) Alıntı:
acaba yeni kılıçdaroğlu kim olacak gülümseyen000 eee KURBAN AĞAM.muhtar gibi allah razı olsun---- güncel ----sağol ---diyemem ki mesajlarım 9 bin olsun.ömür boyu acemi üye KÜRTOĞLU :) |
Kürtoğlu abi velle Muhsin abi o konuda otomatik bir düzenleme yapmış ben müdahale ettim düzelttim ama karar meclisten geri tepti.Ağzı-Açık000 |
profilinizde yaşınız 83 görünüyor. maşaallah. aşkın yaşı yokmuş gülümseyen000 |
profilinize girin ve düzeltin.duyurmanıza gerek yok.profilinizi düzeltirseniz espirilerimize muhatap olmazsınız :) |
Alıntı:
mustafa abi benzetecek başka adam bulamadın mı boğaz köprüsüne git deseydin daha iyiydi.. teesüflerimi iletiyorum. hem 9 bin mesaj google içindi zaten 5 binini hallettiler :) durmak yok acemi üyeliğe devam ... |
Forumu sessizliğe terkedenleri protesto etmeden aktif olma çağrısı yapayım ben... |
Bu gün çabuk akşam oldu zamanımı protesto etsem ne :) |
İnsan fıtratına yakışmayan isteklerde bulunan düşünmeden aciz insanları protesto ediyorum ...Yanlışları doğru gibi göstermek isteyen zihniyetleri protesto ediyorum..... |
uffffffffffff bende sessiz kalan medinewebi protesto ediyorum |
her kes sizin gibi köşesine çekilmiş. durum bu . protestoya kendinizden başlayın :) |
cematimden abuk subuk soru sormalarına şiddetle protesto ediyorum!!!!sopa000 |
zeynebimi pek aktif göremiyorum hayırdır? |
Forumu sessiz bırakanları protesto ediyorum.... |
ramazan dolayısıyla yoğun programlarımız var... teravihlerden sonra burdayız.. |
şu an MEDİNEWEB de benden başka kimse yok bende kendimi protesto ediyorum mahcup000 14.09.2010.saat 21.35 |
bazen... bazen uyumakta sessiz ve içten bi haykırıştır... |
şu anda sitede online bulunan herkesi protesto ediyorum bu sessizlik ne böle?düşünceli000düşünceli000düşünceli000 |
aman deme ablacım sende kalsın:) |
Alıntı:
medinenin mazisi daha güzeldi yedi gün yirmidört saat herkes onlineydı ama şimdi yok ama İNŞALLAH yine gelecek o günler çok yakında İNŞALLAHevet000evet000 |
Bankaları ,sistemi protesto ediyorum !!! |
Alıntı:
bu bi çözüm:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
önemli günleri unutan umursamaz insanları protesto ediyorum..çay-kahve000 |
doğum günü, tanışma günü, hapşırma günü, bakışma günü, nişan,evlenme,söz kesme vs..... günlerinizi saysak yılda 365 gününüz hazır. başka işimiz yok mu :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hapşırma günü tam isabet.kadınların günlerine ironice bir izah :) |
Forumu sessiz bırakanları protesto ediyorum Ç dışı kalanları özellikle.... |
Alıntı:
Çekirdek çitleyip klavyeyi dolduran canavarları protesto ediyorum ... |
forumun yönetimi değişmiş. protesto etmiyorum hayırlı olsun :) |
Alıntı:
|
müslümanım deyip yılbaşı noel kutlayan tüm insanları pretosto ediyorum |
SAAT: 03:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.