![]()  |  

ŞİMDİYE KADAR FORUMA ARA VERDİĞİM İÇİN KENDİMİ PROTESTO EDİYORUM.skr   |  

Hoşgeldin o zaman daim olsun ...   |  

Sitenin Forum bölümündeki KONULARA SADECE GÜNCEL YAZIP da görüş belirtmeyenleri protesto ediyorum.   |  

Abdulhamit abi o güncel yazıları bizim tarafımızdan yazılmakta Googlenin konuları okuması için sonradan toplu olarak siliyoruz bilginize ...   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Forumu sessizliğe hapsedenleri protesto ediyorum.... Çevrimdışı izleyicileridre...  |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Alıntı:  
 merakdan olmasın yitik kardeşim :)  |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Kızlarım Nisanur ve Elifnur'u protesto ediyorum. Çünki hergün telefonumun ayarları ile oynayıp telefonumu sürekli sessiz modunda bıraktıkları için.  |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] 11(Şuan Medineweb forumda: 1 üye, 10 misafir bulunmaktadır)   bunu protestı ediyorum nerde bu millet  |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  sınavları kim icad etmişşe onu protesto ediyorum.... her nerde yaşıyor  ve yaşatılıyorsa :)   |  

ilaçları protesto ediyorum birde hastasını aydınlatmayan hekim,doktor,teknisyen,tekniker,prof alayını hayır000  |  

|  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  MEVLÜT HÖNÜL ve BEDİİ HAMİT yazarlarımızı makalelerini bizimle paylaşmadıkları için protesto ediyorum25.gif   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Ayrıca FECR hocamızın tekfir konusu ve cehalet mazeretmi konusunda ilmi çalışmalarını bizimle paylaşmadığı için kendisini protesto ediyorum.  Eğer fikirlerini bizimle paylaşacak ise protestomu geri alıyor:) şu sorulara katılımlarını bekliyorum. 1-) İddia edildiği gibi tekfir kadıların işimidir değilmidir? 2-) İddia edildiği gibi tekfir daha evvel yoktu hz.ali dönemindemi ortaya çıktı 3-) Tekfir konusunu Kur'an nasıl işlemiştir. 4-) Cehalet hangi ölçülerde mazarettir Teşekkürlerimi sunuyor ancak cevap geldikten sonra protestomu geri alacağımı duyuruyorum.evet000  |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Bende Kamer hocamın protestosuna destek veriyorum evet000 sitenin temel taşları nerede ?   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Müslüman toplumların bu kadar köleliğe rağmen haklarını aramayışlarını protesto ediyorum...Uyuyarak devrim beklenmez!   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Yaşamış olduğum karmaşa dönemini Protesto ediyorum   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Peygambber (s.a.v.) ve sünnetini hiçe sayanları ve sapıklık fikirlerini burada yaymasına izin verenleri bende protesto ediyorum...   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Muhsin hocanın miletvekili reklamını (korku içinde )protesto ediyorum   gülümseyen000  |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  babanı protesto et cadı :)   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  istanbula bir türlü gidmeyişimi prostesto ediyorum   |  

hayırdır hocam gittiğin yerde tutsakmı kaldın :) bende forumdaki negatifliği protesto ediyorum  |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  bu forum bu kdr sessiz kalmayı haketmiyor özellikle İLMİ açıdan üyeleri katılım yapmadıkları için PROTESTO ediyorm   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Bu forum böyle degıldi yaşarken olduu   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  İnsana,insan gözüyle bakmayanları protesto ediyorum..   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  bende yalancıları protesto ediyorum ...   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Bende protesto etmeyenleri protesto ediyorum:)   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  bende sessizligimi protesto ediyim bari:)   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  Olsun oda bir protesto sayılır kabulümdür:)   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  :) teşekkürler efendim...   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  nerde bu cemaat ...zekeriye hoca fetva vermişdi msn veya pc başına oturup foruma girmek orucu bozmuyor arkadşlar bugun hiç kimse yok bende bunu protesto ediyorum :)   |  

bende abla evet000  |  

|  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  nerde olucak istabulun esenler semtinde kendini dinleyecek birini bulursa   döktürüyor :) :)   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  ablacım beyaz züppe ergenekonun kiralık hocasıydı.ağa babaları içerde malumunuz.sesi soluğu çıkmıyor.matemde :))   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  her horoz kendi çöplüğünde öter hesabı kendi semtinde buralar benden sorulur edasıyla bir geziniyorki:) sorma serpil :) bırakalım garibi oyalansın :D   |  

Onu tvilerde izlerken dini nasıl çarpıtıığına hazm edemiyor her defasında nerdeyse vizonteleyi balkondan aşağıya atasım geliyordu. Ergenekonun ve tağutların belamlarından Yaşar Nuri Öztürkü ve Zekeriya Karayı protesto etmeyenleri protesto ediyorum...  |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  bu sapıkları niye gündem edilir onuda anlamış değilim:)   |  

|  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  forumu sürekli misafir olarak izleyen bazı arkadşları protesto ediyorum . olağan üstü bir olay oldumu nasılda giriveriyorlar siteye :)  arkadşlar neden korkuyorkuyorsunuz katılım yapmaya   |  

Cevap: Protesto Ediyorum .. :)  internet andıcı olayını protesto ediyorum  (artık andıc ne demekse:)  |  
| SAAT: 03:18 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.