Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GENEL.::. > Genel Konular > Serbest Kürsü

Konu Kimliği: Konu Sahibi akanakan,Açılış Tarihi:  14 Şubat 2013 (06:49), Konuya Son Cevap : 14 Şubat 2013 (06:49). Konuya 0 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 14 Şubat 2013, 06:49   Mesaj No:1
akanakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:akanakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26045
Üyelik T.: 12 Şubat 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:erkek
Memleket:kayseri
Yaş:69
Mesaj: 8
Konular: 2
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart sevginin isbatı

sevginin isbatı

Sevgililer sevgilerini nasıl isbat ederler.Sevdiğinizi isbat ettiğiniz etmeye çalıştığınız onun için her şeyinizi işinizi ,hareketinizi,düşüncenizi hayat akışınızı o na göre ayarladığınız da",bakınca onun gözü ile görerek,duyunca onun kulağı ile duyarak,ve eylemlerinizin rengi onun boyası ile boyanmış olduğu zaman sevginizi isbat etmiş etmeye çalışmış olursunuz.

Sevginin sevgiliye nisbeti ona olan ilginiz ile değer arz eder.Kuru sözlerle sevgi isbatı çok doyurucu gelmemekte hem kendinizin hem başkaları bu sevgiye saygı gösterebilmesi için saygı değer olması gerekir ki saygınlığını da sevginizin ortada örnek olması ile mümkün gözükmektedir.
Bir sevgi düşünün ki,görenlere gerçek olduğunu isbat etsin.her hareketinizde,onu görsünler,ve de hiç kimsenin bu konuda tereddütü kalmasın kendini isbat etmiş olsun,delice olsun deli desiner hem birazda korksunlar gerçekliğinden bu sevginin.

"" Sevginizi sizi yaratana isbat edecekseniz ,onunla kafayı bozmalı değilmisiniz. her işiniz o" her şeyiniz o" her an o" nunla,nefesiniz de onu hissedeceksiniz elinize aldığınız her şeyde onu göreceksiniz,onun boyası ile her yere onun adını yazacaksınız,hayatınızın her alanına onu müdahil edeceksinizi,onsuz hayatı kendinize haram edeceksiniz,yaşamınızı anlamlandırdığı için her hareketinizde onu anıp teşekkür edeceksiniz.""

" Sevgiyi çoğaltmanın yollarını arayacaksınız,paylaşacaksınız,bu paylaşım hak edene olacak yaratan ile birlikte anılmaya layık birisi olmalı sevginizi paylaştığınız birisi ki bu şahış yaratanın elçisi,kulu habibi olan resülü ekrem olursa daha çok sevinir daha çok severiz değil mi.""

Sevgiyi çoğaltırken önce" Rabbiniz" sonra elçisi.sevmekle bitiremeyeceğiniz birileri ama bir ilave daha yapmalısınız ki sevginin tüm denklemleri tamamlansın işte burada kitabı kerimimiz olan " Kur’an" ı ilave etmemiz gerekiyor,sevgi tamamlanmış olsun diye.

" Allah’ı seveceğiz,paygamberini seveceğiz,kur’an ını seveceğiz." Ayrı yarı seveceğiz birlikte seveceğiz hep işimiz sevgi olacak ama isbat edilecek bu sevgi onların anlaşılıp yaşanması ile Kur’an bir mesaj dır,peygamber mesajı getiren elçidir,Allah peygamberi mesaj ile kullarına gönderen ilahtır.o ilah ki alemlerin rabbidir.külli şeyin gadir olan,her şeye gücü yetendir.

""Sevginizi verdiğiniz Kur'anın sahibi,elçinin rabbi bu isbat edilen sevginizin karşılığın da size ne verecek biliyor musunuz".? Altından ırmaklar akan ,genişliği yer ve gök kadar olan cennetler vaad etmektedir.haydin cennet kazanmak isteyenler,sevin Rabbinizi sevin Peygamberinizi sevin Kitabı keriminizi.O na kulluk ederek kavuşun cennetinize.
İlahınız tek olan Allah a kulluk etmekte geç kalmayın.onu.elçisini ve .kur’anı anlamaya çalışın ki cennet sizin olsun.
[DM][/DM]
__________________
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi akanakan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
sevginin isbatı Serbest Kürsü akanakan 0 1287 14 Şubat 2013 06:49
14 şubat......nefisgiller günü.ne Serbest Kürsü seb-i aruz 4 1481 14 Şubat 2013 06:43

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
Sevginin Üç Dili Hazan Mevsimi Makale ve Köşe Yazıları 2 14 Ocak 2024 12:23
Sevginin kantarı fedâkârlıktır (Abdullah Zü’l-Bicâdeyn)(Çifte çul sahibi Abdullah) enderhafızım Ashab-Kiram(r.a) 1 04 Eylül 2014 17:59
Sevginin Sessizliği (Bir baba)... enderhafızım Videolar/Slaytlar 0 12 Aralık 2013 10:48
Sevginin Bittiği Yerde Hazan Mevsimi Evlilik-Nikah Konuları 2 31 Ekim 2012 13:04
Sevginin Değerini bilen Herkese!!! =)** melis Serbest Kürsü 9 22 Ocak 2009 20:18

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.