![]() |
Cevap: Deşifre... Kürt halkında var olan yanlış uygulamaları eleştirmez isek o zaman hakkı ayakta tutma davasında olmadığımız aşikar olur. Bir Kürt olarak toplumsal çarpıklık örneklerini sunmamız lazım Fakat bunu açık bir şekilde her ırkın yapması lazımdır. Kan davasını bitirmemek, tavuğuna cücüğüne kış diyeni öldürmek,sevdiğine kaçan kızı erkeği infaz etmek, berdel adı altında kızları köleleştirmek, dağamı çıkmadı tehdit, molotofmu atmadı hain ilan et ve benzeri cehaletten kaynaklanan fiilleri tasvip etmediğimizi gücümüz yettiği kadar karşı durmayı insanlık iman olarak benimsediğimizi ifade edebilmeliyiz. Bu belirtmiş olduğum fiilleri İmanı vicdanı olan hiçbir Kürt yalanlamaz.Biz insan olarak yeri geldiğinde tarihimiz ile gurur duymasını bildiğimiz gibi utanç duymayı da biliriz. Körü körüne aidiyet hissi ile benim ırkım benim atam benim devletim gibi taassupçu değiliz. Bu tür davranışlar sergileyenler sağı dilsiz ve kör tabirine uyan zihniyettir. |
Cevap: Deşifre... Arkadaşlar ne zaman tartışmayı öğreneceksiniz! kürtoğlu isimli üye geçmişini hatasıyla sevabıyla yazmış .ademsevda ve fedra sokak ağzı ile sataşacağınıza madem onun anlattıklarını çürütecek tezler sunun...Rahmetli erbakan hocanın dediği gibi''Sen Türk’üm doğruyum çalışkanım’ dersen, Kürt kardeşim de çıkar, ‘ya öyle mi, ben de Kürd’üm daha doğruyum daha çalışkanım” der..bir daha karşısındaki aşağılayan ve hakaret içeren mesaj yazan olursa çok kesin söylüyorum gelmemek üzere banlanacak! |
Cevap: Deşifre... Alıntı:
|
Cevap: Deşifre... beyzanur yada fedra kardeşim istediginiz elbet yapılacaktır ama bu kadar üstelemeye tehdit eder şekilde konusmak hic hos değil.. Karsınızda da sonucta bir insan bu kadar sık bogaz yapmanında anlamı yok.. |
Cevap: Deşifre... fedra sen nasıl bir insansın admine günlerce yalvarıyorsun banımı kaldırın diye ,forumda huzursuzluk çıkartmayacağım diye söz veriyorsun şu yaptığına bak! burası babanın çitfliğimi forumdan istediğin gibi yararlan seni rahatsız eden bir konu oldumu ben gidiyorum konularımı silin.. gidin zaten huzursuzlukdan başka bir işe yaradığınız yok... ''Mevlananın meşhur bir sözü var.ne olursan ol gell''..nurettin yıldız hoca kimilerine atıfda bulunarak adam olda gel demiş... bende diyorumki sen hiç gelme fedra!çok hakka giriyorsun bunu bil! |
Cevap: Deşifre... İsrailin Türkiyedeki en büyük destekcisi ve İslama savas acmıs en azılı Kafir.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Zamanın Ebu Cehili Geberecek yinede İslama Kafa tutuyor.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... Rabbim serlerinden korusun |
Cevap: Deşifre... Alıntı:
|
Cevap: Deşifre... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] - izmit körfezindeki köprünün kopan halatından kendini sorumlu tutan mühendis bileklerini ve boğazını keserek intihar etti. - Peki bizde ... - Soma , Roboski , suruç , Ankara , dağlıca , Diyarbakır , Ermenek , Afyon karahisar vs vs... - sorumluluk alıp istifa eden bir Allahın kulu var mı ? yok - Peki sorumlu kim : kader ! |
SAAT: 13:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.