![]() |
Cevap: Deşifre... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... Masallara son: Işte M. Kemal Atatürk’ün Samsun’a gidebilmesi için Ingilizlerin verdiği izin belgesi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hani M. Kemal Atatürk Samsun’a Ingilizlerden gizli gitmişti? |
Cevap: Deşifre... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Re: Cevap: Deşifre... Alıntı:
|
Cevap: Deşifre... Bahri Şenkal adında Sızıntı dergisi yazarı gündemdeki operasyon tartışmalarıyla ilgili çok ilginç bir mesaj attı: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... HDP'nin Şırnak'ın Silopi ilçesinde düzenlediği etkinliğin mantığına göre, çarşaf giyen kadınlar köle, vücut hatlarını görücüye çıkaran soldaki kadın özgür oluyormuş (!) Sizi gidi Kürt Kemalisti İslam düşmanları sizi! |
Cevap: Deşifre... Ege Üniversitesi (EÜ) Fen Fakültesi Astronomi Bölümü'nün eski öğretim üyesi Prof. Dr. Esat Rennan Pekünlü, "başörtülü öğrencinin eğitim hakkını engellediği" gerekçesiyle aldığı hapis cezasını çekmek üzere cezaevine girdi |
Cevap: Deşifre... İnsanız , karşımızdaki kişi ağlasa, çaresiz olduğunu görsek ya elimizden gelen yardımı yaparız ya da onun için dualar ederiz. O zatın ağladığını gördüğümde yaptığı zulümlerden dolayı pişmandır, böyle haksızlığı ve de eziyeti bir daha yapmaz diye düşünürken aldığı cezadan dolayı hüzünlendim. Öyle ki, hapishaneye giderken söylediği söze kadar '' İçerden çıkar çıkmaz yanınızdayım mücadeleye devam'' diyordu. Allah sizleri ıslah etsin. Bu da İzmir'in yüz karası... |
Cevap: Deşifre... amin...abla Allahın rahmeti çok büyük ama azabı da büyük.. ben buradaki paylaşımları izlerken kendime bir zamanlar bunları izlerken gülüyordun ..değer veriyordun da bak şimdi ise ey nefsim üzülüyorsun dedim ne kötü birşeymişsin... |
SAAT: 11:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.