![]() |
Cevap: Deşifre... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... |
Cevap: Deşifre... OLMASAYDIN OLMAZDIK.....Allah Muhafaza....Rabbim sana sıgınırız bu sözden... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... ben bu insanların boyle buraya suslenip getirilmesını ve muslumankardeslerın de yuhlamasını kınamasını hos bulmuyorum...bize alllah hldayet veersln demek duser zannımca.. |
Cevap: Deşifre... Alıntı:
fotografları iyice incelemenizi isterdim...Burdaki amacın yuhlanmak olmadıgını Din düşmanlarını,Dini istismar edip rant pesinde kosanları,ve müslümanların islama savaş acanları tanımasıdır amacım.... Ve yuhlamakta elden bişi gelmenin adıdır... |
Cevap: Deşifre... Okuyan ve gorenlerin mesajlarına bakın yuhlamaya baslanmıs mı anlarsınız sizin niyetniz dogru olablir ama sonuca bakmak lazım:cogu insan biliyo zaten |
Cevap: Deşifre... Alıntı:
Yuhlayanlar en azında kalben bile olsa bugz edebiliyorlar zalimlere..Ya hic kınamayanlara ne demeli...Siz biliyor olabilirsiniz terligin altında Allah yada Resulu ekreminin ismini yazılı oldugun,siz bilebilirsiniz nice sanatcının islama hakaret etdiğini ben bilmiyorum ve Öğrendiğim herseyide kardeşlerimle paylaşmayı kendime dert edinirim.. Sonuna kadar zalimleri deşifre etmeye calısacam gerekirse her resmi her sözü yirmi defa atacam,Çünkü öyle bir milletiz ki !!!! anlık dakkalık üzüntü ve sevinclerimiz ... |
SAAT: 00:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.