![]() |
yorgolar için çok uzağa müslüman olmayan memleketlere bakmaya gerek yok çok fazla yorgolar var aramızda :( |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Terlik atti diye şikayetci olan evladimı yoksa bu kararı veren savcıyı adalet sisteminimi artik hangisini gözünüze kestiriseniz yorumlayın buyurun..ağız tadıyla terlikte atamicaz artık'))))suç teşkil ettiğinden satışıda yasaklanabilir)))ne diyeyim yorum sizin.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yahudi zulmüne Hıristiyan bir papaz dayanamadı Ezanı yasaklayan İSRAİL'e karşı kiliseden EZAN okundu Müslümanlardan ise hala bir ses yok..uzgn [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir derdime, bir de #Halep'e baktım. Önce derdimden sonra kendimden utandım 😞😞 #HalepÖlüyor -Selami Haktan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Halimiz Halep Yüreğimiz Mavi Marmara... yorum sizin... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 57 üyeli İslami İşbirliği Teşkilâtının İslam dünyasının sorunlarına yaklaşımı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] uzgn bunların kendine faydasıı yok diyesi geliyor insanın.( |
Ben bir öğretmenim. Bugün bir resmi yazı okudum. Okullardaki yılbaşı kutlama etkinlikleri,cam süslemeler,hediyeleşmeler yani kültürümüzle alakası olmayan,bizi yozlaştıran,ne olduğumuzu,kim olduğumuzu unutturan bu saçma etkinlikler yasaklanmış. İyi mi? Bence süper Alintı... Bizcede süperevet000 başımız az ağrımadı şu saçma hediyeleşme mantiģı ve zihniyetinden..eski türk geleneklerinde de varmış efendim.peygamberimizden örneklediler hediyelesmek sünnet diye diye...ama adı yilbası hediyesiydi..ona hazırlıktı. Körpe beyinlere boyle işliyorlar,altınıda sunnet ,inanc vurgusu yaparak dolduruyorlardı..Darisı hristiyan ulkeleri aratmayacak şekilde her yeri süslenmiş, yilbasi temasıyla dolu avm ve sehirlerin basına..:) |
sorma ya öyle işlemiş ki içimize batıl inançlar ,kutlamalar,gelenekleri vs... say say bitmez, inşallah farkında ola ola ayrılız,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mısırlı meşhur alim Şaravi anlatıyor: Heyecanlı aşırı geçlerden biriyle tartışıyordum. Sordum; İslâm ülkelerinden birinde bir gece kulübünü havaya uçurmak, helal mi yoksa haram mı? Genç; -Elbetteki helâl, onları öldürmek caizdir. Şaravi: -Onlar Allah'a karşı günah işlerken siz onları öldürürseniz, cennete mi yoksa cehenneme mi giderler? -Tabiki cehenneme.. -Peki, şeytan onları nereye götürmek istiyor? -Tabiki cehenneme. -Öyleyse siz şeytanla aynı hedefi paylaşıyorsunuz. Onun da amacı insanları cehenneme sokmak! Şaravi o gence şu hadisi hatırlatır: Bir Yahudi cenazesi geçerken Resûlullah(sav) ağlamaya başları Derler ki; - Seni ağlatan nedir, Ya Resûlallah? Der ki: -Fırsatı kaçırdı, ateşe gidiyor’ Şaravi gence son olarak şöyle der: İnsanların hidayeti ve ateşten kurtulmaları için koşan Resûlullah (sav) ile aranızdaki farkı iyi düşün. |
SAAT: 14:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.