| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 02 Aralık 2015 (21:59), Konuya Son Cevap : Dün (18:04). Konuya 207 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:201 | |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
)) gördüklerimiz göreceklerimizin teminatıdır ))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
|
| | Mesaj No:202 |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başörtülü videosu sonrası tutuklanan Murat Övüç hakkında hazırlanan iddianamede üç yıla kadar hapis istendi. Savcı, “Kadınsı hareketler sergileyen ve kendisini gay olarak tanımlayan, İslam dininin önemli vecibelerinden biri olan başörtüsü ile alay eden şüpheli” dedi. 😡🤬🤢🤮
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:203 |
03 Şubat 2018 |
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:204 |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Malesef şekilcilik ön planda yıl olmuş 2026 asırlar önce nasrettin hocanın “ye kürküm ye “ sözü hala güncelliğini korumakda yaptığı işe değilde giyim kuşamına bakılıyor. Bilakis meselenin şalvar örtü değil de kendini nasıl yetişdirdiği ile alakalı olduğunu anlamak lazım.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
|
| | Mesaj No:205 |
03 Şubat 2018 |
Ülkemde konu bitmiyor ![]() Halil konakçı önüne gelene yargı dağıtıyordu diyanete bile baş kaldırdı ama öyle böyle değil. Bildiğin tehdit şantaj vari konuştu. Gücünü bildiklerinden alıyor belli ne biliyorsa döksün delikanlica ama oda makam seviyr sevdi gücü.guç elinden gitmesin diye kullnacak belliki elindeki dedikoduları ![]() Konakçı paylaşımda, iki üst düzey Diyanet yöneticisinin yakınları hakkında “Fuhuş ve FETÖ dosyası” bulunduğunu ve bu dosyaların sümenaltı edildiğini ileri sürdü. İhraç iddialarını reddettiği ve yönetime yönelik suçlamalar içeren paylaşımını saatler sonra silen Konakçı, yeni bir açıklama yaptı. Konakçı açıklamasında, “ Dün gece çok hürmet ettiğim, hatırını kıramayacağım, aslında herkesinde tanıdığı ve hürmet ettiği bir büyüğüm aradı ve ısrarla rica ettiği için yaptığım açıklamayı kaldırdım ve yayınlayacağım geniş videoyu da aracı olan kıymetli büyüğümün hatrı için şimdilik erteledim. Kantarda bir çöp tanesi kadar ağırlığı olmayanlar için, hatrının ağırlığını kantarların dahi tartamayacağı kadar çok olan kıymetli büyüğümün ricasını çevirmem, sözünü yere düşürmem. Malum meseleleri bir kez daha, ama son kez tehir etmiş olayım. Lakin her kişinin yaptığı er yada geç hem bu dünyada hem de ahirette hak ettiğini bulacak."
|
| | Mesaj No:206 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Kızınız ortadan kayboluyor. Bulunması için validen yardım istiyorsunuz. Vali arama çalışmalarına katılıyor. Yllar sonra katilin valinin oğlu olduğunu, valinin de olayı gizlediğini öğreniyorsunuz. "Umarım bu bir dizi senaryosudur ve gerçek hayatta böyle şeyler yaşanmıyordur hiç." diye düşünüyorsunuz. #gülistanDoku #rabiaNaz #RojinKabaiş
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
| | Mesaj No:207 | |
| Durumu: Medine No : 64214 Üyelik T.:
09 Nisan 2026 | Alıntı:
Bu resimler bilinçli olarak yapılıyor. Bu resimlere inanıp, bazı düşüncelerde aşırıya kaçmayalım. Patatesin üzerinde "Allah"yazıyor tarafındaki kişinin neden takkeli ve sakallı olarak gösterilip, diğer resimde sözde çağdaş bilimadamı resmi kullanılmış? Sakallı bilim insanı yok mu? Ya da tesettürlü.... Bu resimler bilinçli olarak hazırlanıp insanların hafızasında hacı, hoca tanımını değiştirmek istiyorlar. Ayrıca bunun hruafe olmasını da anlamıyorum. Patateste şu yazıyor yada bu yazıyor. YAzmasa bile benzetilse bile hepimiz şaşırırdık. Koyunun sırtında, patatesin üzerinde, arı peteğinde bal deseninde ...daha bir çok benzetme olabilir. Bu inanış yada tapma falan değil ki hurafe olarak yorumlansın. Şahsen ben bile bir odun kütüğünde Allah yazısına benzettiğim çizgiler vardı. Tam olarak yazmıyordu ama benziyordu. O zaman bende hurafeciyim Ben de hurafelere bidatlere inanıyorum. Bu tür resimlere itibar etmeyelim. Bakın, bir araştırın... Türk Sinema Sanayisi YEŞİLÇAM neden kuruldu? Çok güzel filmler yapıp, dünya çapında çok büyük gelirler elde edip ekonomiye kazandırılsın diye mi ? Bütün filmlerde, milleti aptal yerine koyup bir taraftan güldürdüklerini zannederek arka planda insanlarımızın beynini zehirlerle doldurdular. Ben Malatyalıyım. Kemal sunal hemşehrim. Onun filmlerinde bile hacı hocalar, kara cübbeli, tuhaf sakallı, acayip ses tonu olan değişik değişik rollerle tanıtılıyor. Bu filmlerde gördünüz mü hiç, eli ayağı düzgün, kılık kıyafeti düzenli bir hoca. Görmediniz, göremezsiniz. Çünkü amaç din üzerine oynayıp temel direkleri ufak ufak sallayıp yıkmak. Bakın bu resimde filmlerdeki hoca tasvirleri Gerisini siz düşünün. Bu nedenle, hurafeye karşıyız, hurafelere, bidatlere inanmıyoruz diye örnek gösterip inandığımız şeylerin arka planlarını araştıralım. | |
|
| | Mesaj No:208 |
| Durumu: Medine No : 64214 Üyelik T.:
09 Nisan 2026 | ![]() Şimdi bu resme bakıp, kimin ne yapacağına bile karar veren dengesiz insanlar var. Üzerinde şalvar var diye söylemediği kalmamış. Anneside eğitimliymiş(!) NEyin eğitimini almış acaba? Ülkede modern görünüp ülkeyi soyup soğana çevirenlerin hüküm sürdüğü bir ülkede insanın özünü koruması, olduğu gibi davranmasını çekemeyen bir zihniyet. Buna, böyle zavallılar değil, idaresi altındaki insanlar karar vermiş. Sen kim oluyorsun da böyle bir yorum yapıyorsun. Bu ne hadsizlik? Ahırda inek sağmalıymış (!) (!) (!) Ahırda değil de, büyük şehirlermizdeki gelirleri, milli servetleri nasl sağdıklarını tüm ülke biliyor. Biz görünüşe değil, yapılana göre karar veririz. Varsın şalvarlı olsun. Modern görünüp soygunculuk yapmaktansa şalvarlı olsun. |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |