www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 08 Eylül 2017 (01:30), Konuya Son Cevap : 24 Nisan 2025 (06:05). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Arkadaşlar,“Sosyal meydanının şerrinden Allah’a sığınırım”deyin. Ne berbat bir mecra, bir hata yapıyorsun,linç kültürü devreye giriyor.’Sosyal medyaya düşmek pavyona düşmek gibi, kimin ne tarafa çekeceği belli değil’ affedersiniz, Argo bir jargon oldu ama mecbur kaldım… PROF NEVZAT TARHAN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
Sosyal medya bir dehliz. 55+ yaş üstü Rabbini unuttu şeytan işi şarlatanlıkları çok sevdi. Koca koca yaşlı teyze dayılar soytarılık peşinde, çapkınlık peşinde. Camiye gitmeye bacak tutmayan, ayakta namaz kilamayan yaşlılar tiktok ta birbirlerine koşar adım yürüyorlar. Ağızlar çok bozuk. Ülke tımarhane ve keraaneye döndü.(Affen) Gençler sevgili yapma peşinde orta yaşlılar ergen torunla yarışıyor uçkur peşinde. 15 yıl öncesi gündüz kuşaklarında yaşanan aile faciaları, aldatma boşanma, cinayet hikayelerini duyduğumda " Bunlar nerede yaşıyorlar, ne ailemde, ne yakın çevremde hiç şahit olmadım, bu hayatlar çok uç noktalarda yaşayan, cahil, ilimsiz, islami yaşamdan uzak, namazsız, abdestsiz ya çok fakir ya çok zengin insanalra isnat ettiğim" bir durumdu. Tehlikeli bulmazdim. Kurgu-senaryo derdik, izlemzdik bile. Yanı başımda, benim ailemde, benim çevremde, benim apartmanımda, benim sokağımda, benim köyümde, benim okulum, benim camimde, benim hanemde yaşanır oldu herşey. 15 yılda bana kadar geldi Allah'ım aklımızı neslimizi, canımızı koru. | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Çocuklar Ayak izlerinizi takip eder! | enderhafızım | Çocuk ve Aile Sağlığı | 1 | 01 Ekim 2013 20:45 |
Ruh Bedene Hapis mi Olmuştur ? | İnceSızı | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 0 | 18 Mayıs 2012 14:22 |
Davranış Takip Çizelgeleri – Muhteşem Bir Set | temha2009 | Çocuk ve Aile Sağlığı | 0 | 07 Mayıs 2012 23:35 |
ölüyü takip edenler | Muhteşem | Muhtelif Konular | 0 | 08 Eylül 2011 08:49 |
Hapis Ve Takip | Verda_Naz | Hadis-i Şerif | 0 | 26 Kasım 2008 01:17 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|