www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi SRA,Al Tarihi: 05Haziran 2008 (15:53), Konuya Son Cevap : 23 ubat 2014 (17:45). Konuya 21 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:14 |
![]()
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
![]()
Cola retimini grmedim, ne kullanldnda sadan soldan duyuyoruz.varsayalmki ok temiz meddelerden retilsin. ancak zararl olduunu ve zalim toplumlarn arkasnda olduunu biliyoruz. bu onu olumsuzlamak iin yeterli bir delil. kincisi eskiden kola ierdim, itike alkanlk yapyor yada bamllk. uzun zamandr imiyorum. imdi tadna baksam ok kt gelir bana hatta bulant oluturur. oysa eskiden en ok sevdiim tatlardand.
__________________ amzn en byk tutkusu kleliktir. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
Durumu: ![]() Medine No : 1032 yelik T.:
23 Mart 2008 | ![]()
colasz yemee oturmayan mslmanlara afiyet olsun. bi iede bize gnderin.. neden mi..? banyo lavabo temizlii iin. |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
![]() Arkadalar,geenki colaya rengini veren bcek konusundan sonra yazmak zorunda olduum bir husus daha var.Geen gn koyup koymama konusunda tereddtm oldu fazla mide bulandrmamak iin yazmadm.Ama siz bizzat google den bakarsanz daha iyi olur.Colann ham maddesi meyan kk denilen bir bitkiymi googleye cola meyan kk diye girdiinizde grrsnz Tm bunlar colay karalamak iin birer komplo teorisi mi bilemem ama yine de insann iini pheye dryor.karar siz verin ben buraya koyamyorum herkesin midesi kaldrmayabilir | |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
![]()
tek kelimeyle iren yalnz yaral sinenin dedii gibi lavabo temizliinde muhteem ie yaryor prl prl yapyor (tecrbeyle sabittir) | |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
ya arkadalar tam da kola ierken olmazki tmm da biz lkerin garantisine gvenerek iimiz rht bi eklde tketiyoruz kolay olmad imdi ya ....o kdr asrdm ki ne dicemi bilemyorum yalnz b demek geliyoi imden
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:20 | |
![]() 1 cola da ben alaym. Alnt:
| ||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Salnz haber veren ipular | CaferTayar | Tbb- Nebevi ve Alternatif Tp Bilgileri | 8 | 15 Nisan 2024 09:17 |
Ter Kokusuna Son Veren Deo-stick Tarifi | Hdimul slam | Kadn Bakm-Gzellik | 3 | 04Haziran 2023 23:39 |
hadi rengini se, ve nedenin syle | medinelii | Serbest Krs | 20 | 04 Ocak 2023 20:51 |
"Bize Mazlumun Rengini Syle Ey Musa!" | Beytl Ahzan | Makale ve Ke Yazlar | 0 | 02 Ekim 2014 18:36 |
Uyku Veren Yiyecekler | Esma_Nur | Tbb- Nebevi ve Alternatif Tp Bilgileri | 0 | 03 Mays 2011 18:33 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|